Δημήτρης Καπετανόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε τόσο στην πορεία του Δικεφάλου του Βορρά τη φετινή σεζόν, αλλά και στα διαιτητικά παράπονα που έχει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Δεν έχει σημασία ποιος θα τερματίσει πρώτος στην κανονική περίοδο, όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Οι ομάδες που είχαν ρυθμό μπορούν να αποσυντονιστούν. Αυτό έπαθε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άρη. Η ΑΕΚ είναι η πιο δυνατή από τους αντιπαλους αλλά ακόμη και ο Ολυμπιακός μπορεί να φανεί δυνατός στο τέλος. Θα είναι συναρπαστικό πρωτάθλημα. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους».

Για μεταγραφές: «Αν είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι ρίσκο να πάρεις έναν παίκτη που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Αν υπάρχει μια επιλογή καλή ελεύθερου ποδοσφαιριστή, ας τον πάρει. Ο Λουτσέσκου έχει την απόλυτη εικόνα για την ομάδα, ξέρει που πονάει και ζητάει παίκτη στη θέση αυτή (δεξί μπακ) θα το χρειάζεται. Προσωπικά πιστεύω ότι θα χρειαζόταν και ένας επιθετικός».

Για Ευρώπη: «Μπορεί να τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ. Με την εικόνα που είχε πριν τη διακοπή, μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αντίπαλο».

Για τη διαιτησία και το VAR: «Κωμικοτραγικά. Φωνάζουν ομάδες που μόλις περνούσαμε τα Τέμπη χάναμε και δεν ήμασταν πάντα κατώτεροι αγωνιστικά. Τότε υπήρχε τρομερή εύνοια από τη διαιτησία. Θεωρώ δεν μπορεί να μιλά ο Ολυμπιακός για τέτοια πράγματα. Εμείς βιώσαμε τεράστιες αδικίες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μπορείτε να καταλάβετε πως αισθανόμαστε τωρα που ακούμε αυτά», είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δομικό πρόβλημα ο Ολυμπιακός, υπό προθεσμία ο Καρβαλιάλ - Τετραπλή η χαρά Μελισσανίδη μετά το Καραϊσκάκη