Facebook Pixel Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την Cosmote λόγω... Κούγια - ’’Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-09 19:58:00

Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την Cosmote λόγω... Κούγια - ’’Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι’’

Sportdog Team
Έξαλλοι στην ΑΕΚ με την Cosmote λόγω... Κούγια - ’’Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημένοι’’

Έντονα παράπονα από το συνδρομητικό κανάλι εξέφρασε η Ένωση και τόνισε πως ένιωσε προσβολή από το ότι δεν έκανε δηλώσεις ο Ματίας Αλμέιδα λόγω του Αλέξη Κούγια.

«Βράζουν» στην ΑΕΚ με την Cosmote για όσα έγιναν μετά τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Η Ένωση σχολίασε το γεγονός πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν έκανε δηλώσεις, περιμένοντας τον Αλέξη Κούγια και δήλωσε προσβεβλημένη!

Όσα ανέφερε η Ένωση:

«Εξακολουθούμε να είμαστε πολύ ενοχλημένοι, σε βαθμό οργής, με αυτό που έγινε αμέσως μετά την λήξη του ματς της Κυριακής με την τηλεοπτική μετάδοση. Είναι αδιανόητο ο τηλεοπτικός παροχος να αφήνει τους πρωταγωνιστές του αγώνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση τον προπονητή μας που θα μιλούσε πρώτος ως φιλοξενούμενος, να περιμένουν προκειμένου να προβληθεί η παρωδία η φαρσοκωμωδια που είδαμε όλοι.

Αισθανόμαστε βαθύτατα προσβεβλημενοι από αυτό που έγινε και προσβεβλημένοι σίγουρα νιώθουν και οι φίλαθλοι μας, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε κι όλοι οι υγιείς φίλαθλοι. Ήταν απαράδεκτο να κάνει ο τηλεοπτικός παροχος στην άκρη τον προπονητή μας για να προβληθεί αυτό το θλιβερό θέαμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δομικό πρόβλημα ο Ολυμπιακός, υπό προθεσμία ο Καρβαλιάλ - Τετραπλή η χαρά Μελισσανίδη μετά το Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags