Λεωνίδας Βοσδού: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μιλώντας για την φετινή εικόνα του Άρη, την πορεία που μπορεί να καταγράψει στην διοργάνωση του Κυπέλλου αλλά και το πως πρέπει να διαχειριστεί τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

«Ένας κανόνας επιβίωσης των ομάδων είναι το ότι τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο από την χθεσινή επιτυχία.  Αυτή τη μεγάλη επιτυχία που είχε ο Άρης, μπορεί να έχει ανασταλτικό παράγοντα για το επόμενο παιχνίδι. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Άρης ζει και αναπνέει για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ, αυτό δεν το καταλάβαινα ούτε όταν έπαιζα και εγώ.

Το μόνο που φοβάμαι είναι αυτό, γιατί όταν παίζουμε ποδόσφαιρο τα πόδια μας πρέπει να είναι στη γη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί υπάρχει ένα ισχυρό κίνητρο αλλά στα παιχνίδια κυπέλλου είναι το πως θα το διαχειριστείς. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, δεν έχει σημασία σε ποια θέση είσαι στο πρωτάθλημα».

Αν η νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ του δίνει ψυχολογική ώθηση: «Θεωρητικά ναι, πρακτικά θα το δούμε. Όπως και ο ΠΑΟΚ πρέπει να πήρε ένα πολύ καλό μάθημα γιατί, από ότι άκουγα και από τις δηλώσεις των προπονητών και των παικτών, νομίζω ήταν ανεβασμένοι σε κάποιο άλογο. Τώρα πρέπει να κατέβουν από εκεί και πρέπει να καταλάβουν κανένας στην θέση του δεν είναι σίγουρος. Πρέπει να είναι όλοι σεμνοί και ταπεινοί, δεν είναι ανάγκη να κάνεις αυτές τις δηλώσεις».

Την γνώμη που έχει για τον Άκη Μάντζιο: «Προσπαθεί ο Μάντζιος, εγώ απορώ πως συνεννοούνται με όλες τις φυλές του Ισραήλ που υπάρχουνε στα αποδυτήρια. Μακάρι να είναι γερός, να αντέχει αυτά που περνάει . Η ομάδα του Άρη είναι μια έτσι μια αλλιώς. Το ζητούμενο στον Άρη είναι η 5η θέση; Εγώ δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το ζητούμενο στον Άρη, τι ζητάνε;

 Δεν θέλω να μου πει τι θέλει ο Άρης στην αρχή της σεζόν, πλέον μέχρι τα Χριστούγεννα τελειώνουν όλοι οι στόχοι. Ούτε Κύπελλο διεκδικεί ούτε πλησιάζει σε μια αξιόλογη θέση. 

Να βγούνε να πούνε ξεκάθαρα ποιος είναι ο στόχος. Αν αποκλειστούνε από το Κύπελλο, ο επόμενος στόχος για τον Άρη ποιος είναι; Να εξασφαλίσουν μια ευρωπαϊκή θέση

Τέλος, για το ποιος έχει ξεχωρίσει από τους παίκτες του Άρη: «Ο Μορόν μου έχει κάνει καλή εντύπωση αλλά αισθάνεται μόνος. Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό. Ο Φετφατζίδης που ήξερα πριν πόσα χρόνια μπορεί, ο τωρινός δεν ξέρω. Αν είναι αυτός που ήξερα πριν 5-6 χρόνια θα μπορεί. Χαίρομαι που ήρθε ένας 'Έλληνας, αυτό είναι μεγάλη είδηση. Μακάρι να βοηθήσει και χαίρομαι που ήρθε», είπε ο Λεωνίδας Βοσδού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας Τούρκος φορ που έγινε στόπερ για τον ΠΑΟ - Το φτύσιμο σε αντίπαλο και η λατρεία στα κεμπάμπ (ΒΙΝΤΕΟ)