Facebook Pixel Άρης: Συνεχίζει να πιέζει για Καρλίτος ο Άρης - Νέα επαφή με Λαμία - Το... αγκάθι και τα θέλω του Ισπανού
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-10 23:15:00

Συνεχίζει να πιέζει για Καρλίτος ο Άρης - Νέα επαφή με Λαμία - Το... αγκάθι και τα θέλω του Ισπανού

Sportdog Team
Συνεχίζει να πιέζει για Καρλίτος ο Άρης - Νέα επαφή με Λαμία - Το... αγκάθι και τα θέλω του Ισπανού

Πρώτος στόχος των Κίτρινων ο Ισπανός επιθετικός.

Άρης: Ο Άρης ψάχνει για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Λόρεν Μορόν στην επίθεση και μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν είναι του Καρλίτος, με τους Κιτρινόμαυρους να παρακολουθούν στενά τα δεδομένα με τον Ισπανό επιθετικό.

Ο τελευταίος έμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι της Λαμίας εκτός αποστολής και σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του πιέζει ν’ αποχωρήσει από τους Φθιώτες όσο υπάρχει η προοπτική του Άρη.

Ο Άκης Μάντζιος είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, πρωτίστως όμως θα πρέπει να γίνει επίσημη κουβέντα ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού υπάρχει στη μέση ένα συμβόλαιο. Σύμφωνα με μία πληροφορία ήταν να γίνει μία καθοριστική επαφή χθες το βράδυ. Την ίδια ώρα οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν και μία-δύο περιπτώσεις επιθετικών που έχουν ξεχωρίσει από την αγορά της Ισπανίας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης όπως Παναθηναϊκός του... Τερίμ! Τι έδειξαν Αραούχο και Φερνάντες στον Αλμέιδα - Καταστροφέας ο Γιόνσον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags