Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ανταρσία" στον Ολυμπιακό - Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο - Ο Κοστίνια "έφαγε" Ανδρούτσο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-11 10:00:00

"Ανταρσία" στον Ολυμπιακό - Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο - Ο Κοστίνια "έφαγε" Ανδρούτσο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ανταρσία" στον Ολυμπιακό - Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο - Ο Κοστίνια "έφαγε" Ανδρούτσο!

Ήρθαν ως δυνατές μεταγραφές και εξελίσσονται σε πρόβλημα! Οι Πειραιώτες θέλουν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους και για να γίνει αυτό, εκτός από τις προσθήκες, θα πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Και για την ώρα υπάρχει κόλλημα…

Σε φάση αναδόμησης βρίσκεται για ακόμα μία φορά την τελευταία διετίε ο Ολυμπιακός, μιάς και ο καλοκαιρινός σχεδιασμένος δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ομάδα παλεύει να κρατηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και αναζητά ενίσχυση τον Ιανουάριο ώστε να καλύψει τις μεταγραφικές αστοχίες του καλοκαιριού.

Σημαντικό μερίδιο ευθύνης επωμίζεται ο Αντόνιο Κόρδον, οι περισσότερες επιλογές του οποίου όχι μόνο δεν βγήκαν, αλλά τείνουν να εξελιχθούν σε "βαρίδια" για τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτυχημένης μεταγραφής από τον Σολμπάκεν, που αποτέλεσε επιλογή Κορδόν. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον Ντεσπόντοφ, που τελικά κατέληξε στον ΠΑΟΚ και εντυπωσιάζει, αλλά ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής επέμεινε σθεναρά και κατέληξε στο Νορβηγό επιθετικό. Τέσσερις μήνες μετά, ο Σολμπάκεν αποτελεί ήδη παρελθόν με τον δανεισμό του να τερματίζεται πρόωρα και έχοντας κοστίσει στον Ολυμπιακό σχεδόν 1.500.000 ευρώ συνολικά για 8 συμμετοχές χωρίς γκολ ή ασίστ!

Τα πράγματα κάθε άλλο παρά ιδανικά κυλούν για δύο ακόμα παίκτες που έφερε ο Κορδόν στο Λιμάνι, καθώς οι Ιμπόρα και Φρέιρε έχουν προσφέρει ελάχιστα στην ομάδα, ενώ τα ρεπορτάζ του τελευταίου διαστήματος τους παρουσιάζουν ως "φευγάτους". Δεν αποκλείεται αμφότεροι να εξελιχθούν σε σημαντικό πρόβλημα για τους Ερυθρόλευκους, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι ιδιαίτερα "ζεστοί" στο να σπάσουν τα συμβόλαιά τους τον Ιανουάριο επειδή δεν είναι εύκολο να βρουν ομάδα μεσούσης της σεζόν.



Αυτός πάντως που αποχώρησε δίχως προβλήματα και με την είδηση να περνά σχεδόν στα... ψιλά είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος. Έψαχνε ομάδα για να βρει χρόνο συμμετοχής ο Έλληνας άσος γιατί δεν χωρούσε στο "ερυθρόλευκο" και η λύση δόθηκε από τη γερμανική Όσναμπρικ. Ο Ανδρούτσος δεν υπολογιζόταν για φέτος, ενώ παράλληλα γνώριζε ότι πολύ δύσκολα θα έβρισκε θέση στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν, από τη στιγμή που υπάρχει ο Ροντινέι και έχει ήδη αποκτηθεί ο Κοστίνια.

Μάλιστα ο Πορτογάλος δεξιός μπακ τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Ρίο Άβε όπου αγωνίζεται ως δανεικός τη φετινή σεζόν, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω. Είναι σταθερά βασικός (16 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ), ενώ βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της πορτογαλικής λίγκας την περασμένη αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ματ" Καρβαλιάλ στον Τερίμ - Ήξερε τι έκανε με Φορτούνη - Απαντήσεις από τον... τελειωμένο στη Λεωφόρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags