Facebook Pixel Χοσέ Λουίς Παλομίνο: Νέα δεδομένα για Παλομίνο και Ολυμπιακό από Ιταλία - Ρίχνει... πόρτα σε ομάδα της Serie A η Αταλάντα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-11 17:05:00

Νέα δεδομένα για Παλομίνο και Ολυμπιακό από Ιταλία - Ρίχνει... πόρτα σε ομάδα της Serie A η Αταλάντα

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για Παλομίνο και Ολυμπιακό από Ιταλία - Ρίχνει... πόρτα σε ομάδα της Serie A η Αταλάντα

Νέα δεδομένα σχετικά με τη μεταγραφή του Ιταλού στόπερ της Αταλάντα, μιας και φαίνεται ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι αυτοί που χαλάνε deal των Νερομπλού με άλλη ομάδα της Serie A.

Χοσέ Λουίς Παλομίνο: Ο Αργεντίνος στόπερ της Αταλάντα είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της άμυνας και όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 υπάρχει πληροφορία από την Ιταλία σύμφωνα με την οποία η Σαλερνιτάνα έχει μπει και αυτή δυνατά στην απόκτησή του.

Πάντως όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ από την ιταλική χώρα η εμπλοκή του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Χοσέ Λουίς Παλομίνο, είναι πολύ πιθανό να χαλάσει την μετακίνηση του παίκτη στην Σαλερνιτάνα και τον 34χρονο να είναι το πρώτο φαβορί ώστε να καλύψει το κενό στην Ερυθρόλευκη άμυνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανταρσία" στον Ολυμπιακό - Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο - Ο Κοστίνια "έφαγε" Ανδρούτσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags