Άρης: Παρατηρώντας κανείς τις αρχικές ενδεκάδες του Άρη σε κάθε αναμέτρηση, πάντοτε στη κορυφή του σχήματος θα εντοπίσει το όνομα του Λορέν Μορόν. Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στην επόμενη αγωνιστική, αφού ο Ισπανός θα απουσιάσει μετά από 22 παιχνίδια!

Πιο συγκεκριμένα, ο Μορόν καλείται να εκτίσει ποινή καρτών, με το τεχνικό τιμ του Άκη Μάντζιου να επιλέγει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, την ερχόμενη Κυριακή. Αυτό σημαίνει πως στο Αγρίνιο θα μπει τέλος στο σερί συμμετοχών του. 

Με τα «κιτρινόμαυρα» ο Ισπανός αγωνίστηκε και στα 22 επίσημα φετινά παιχνίδια του Άρη: 17 για το πρωτάθλημα, 1 για το κύπελλο και 4 για το Conference League, μετρώντας 10 γκολ και 3 ασίστ.

Γεγονός το οποίο μαρτυρά την ανάγκη για την απόκτηση σίγουρα ενός ακόμη επιθετικού, προκειμένου να αποφορτίζεται ο Ισπανός. Σε κάθε περίπτωση, το «κενό» που θα αφήσει στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό προκαλεί «πονοκέφαλο» στον Άκη Μάντζιο, αφού άλλο καθαρό φορ δεν υπάρχει στην ομάδα. Το πιο πιθανό σενάριο, όπως φάνηκε και χθες κόντρα στην ΑΕΚ, είναι να «δοκιμαστεί» σε αυτή τη θέση ο Σαμόρα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανταρσία" στον Ολυμπιακό - Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο - Ο Κοστίνια "έφαγε" Ανδρούτσο!