Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον Bwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, με τον γνωστό ρεπόρτερ να σχολιάζει τις αποφάσεις του Τερίμ και να δίνει το ρεπορτάζ για τη μεταγραφική επικαιρότητα των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν γίναμε σοφότεροι από το χθεσινό ματς. Ήταν ένα κακό ματς και για τον Παναθηναϊκό και για τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε στο πρώτο ημίχρονο μια πάρα πολύ κακή εικόνα, βέβαια είχε να αντιμετωπίσει την πάρα πολύ κλειστή άμυνα του Ολυμπιακού. Είχε τις προϋποθέσεις, αλλά και σε πολύ κακή βραδιά τους Αϊτόρ, Μπερνάρ και Ρούμπεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τερίμ πήρε ρίσκα, με τους Βέρμπιτς-Σπόραρ, δεν έκανε κάποια τρομερή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός αλλά ήταν σίγουρα καλύτερος από το πρώτο. Ο Ιωαννίδης έχει βάλει γκολάρα, θα περίμενα στη συνέχεια να κάνει κάτι παραπάνω ο Παναθηναϊκός, έκανε βέβαια δύο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις. Αν θα έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα, ήταν αυτός, και ως φιλοσοφία. Η εικόνα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, αλλά του βγήκαν του Τερίμ οι αλλαγές».

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο μυϊκός τραυματισμός του Τζούριτσιτς δεν είναι σοβαρός, αναφέροντας όμως πως η συμμετοχή του Σέρβου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι αμφίβολη.

Σε ό,τι αφορά την απόκτηση στόπερ, αποκάλυψε πως το βάρος των «πράσινων» έχει πέσει στον Ακαϊντίν, αλλά υπάρχει και η περίπτωση του Ούγκο, που ενδέχεται να τους απασχολήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο… Κάργας της Τουρκίας στον ΠΑΟ" - Φέρνει και στόπερ ηγέτη ο Τερίμ μετά τον Ακαϊντίν - "Αναβάθμιση"!

Το ηχητικό: