Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρώην άσος του Ολυμπιακού... τρελαίνει κόσμο στην Ινδία - Σκοράρει κατά ριπάς και πάει για τίτλο
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-12 04:50:00

Πρώην άσος του Ολυμπιακού... τρελαίνει κόσμο στην Ινδία - Σκοράρει κατά ριπάς και πάει για τίτλο

Sportdog Team
Πρώην άσος του Ολυμπιακού... τρελαίνει κόσμο στην Ινδία - Σκοράρει κατά ριπάς και πάει για τίτλο

Εξαιρετικές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό Έλληνας παίκτης που μάλιστα σκοράρει κατά... ριπάς, οδηγώντας την ομάδα του στο πρωτάθλημα.

Δημήτρης Διαμαντάκος: Εντυπωσιακός είναι τον τελευταίο καιρό ο Έλληνας επιθετικός στην Ινδία, έχοντας μάλιστα φτάσει στα 7 γκολ τη φετινή σεζόν, όντας πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, με τον 30χρονο μάλιστα να έχει βρει πέντε φορές δίχτυα στα τελευταία ισάριθμα ματς.

«Θέλω να σκοράρω συνέχεια. Κάθε χρόνο θέλω γίνομαι καλύτερος, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να νικάει. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και σημειώσαμε κάποιες σημαντικές νίκες. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους.

Θέλουμε να κατακτήσουμε τρόπαια. Για αυτό βρισκόμαστε εδώ. Αυτό θέλουμε να κάνουμε σε κάθε ματς. Δεν είναι μόνο για εμάς, αλλά και για τους οπαδούς. Ξέρουμε πόσο πολύ το θέλουμε. Δίνουν τα πάντα για εμάς σε κάθε αγώνα», δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανταρσία" στον Ολυμπιακό - Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο - Ο Κοστίνια "έφαγε" Ανδρούτσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags