Facebook Pixel Άρης: Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος - Ώρα... Μανού Γκαρθία - Έτοιμος να πάρει χρόνο
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-13 06:00:00

Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος - Ώρα... Μανού Γκαρθία - Έτοιμος να πάρει χρόνο

Sportdog Team
Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος - Ώρα... Μανού Γκαρθία - Έτοιμος να πάρει χρόνο

Αν και όλοι περίμεναν πως η ίωση του Πάρντο θα... επέφερε την αγωνιστική επιστροφή του Μάνου Γκαρθία στην αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, τελικά όλα δείχνουν πως θα συμβεί στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

 

Άρης: Αν και όλοι περίμεναν πως η ίωση του Πάρντο θα... επέφερε την αγωνιστική επιστροφή του Μάνου Γκαρθία στην αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, τελικά όλα δείχνουν πως θα συμβεί στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Τόσο το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» όσο και ο λαός του περιμένουν να δούνε ξανά τον Ισπανό εντός των τεσσάρων γραμμών. Η αναμονή βέβαια φαίνεται πως τελειώνει, αφού η επιστροφή του εκτιμάται σε... δύο μέρες, όσες έμειναν για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Άλλωστε, ο προπονητής του ΑΡΗ έχει στα πλάνα του τον Ισπανό και θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, κατά πάσα πιθανότητα ως αλλαγή στη διάρκεια του ματς. Κάτι το οποίο ο παίκτης περιμένει να συμβεί εδώ και σχεδόν έναν χρόνο.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο Γκαρθία θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής προκειμένου να φτάσει το επίπεδο που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του. Σίγουρα όμως θα ενισχύσει τον αγωνιστικό του ρυιθμό, με στόχο ως τα τέλη του μήνα να είναι έτοιμος για να μπει στα βασικά πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Marca: Τεράστια πρόταση Παναθηναϊκού σε Χεζόνια και Ταβάρες - Δεν δίνει τόσα χρήματα η Ρεάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags