Facebook Pixel Super League: Πήρε θέση Έλληνας ποδοσφαιριστής - Φοβερή ατάκα για ΠΑΟΚ - Αποθέωση Τζίμα - Τι είπε για Άρη, Μορόν
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 09:46:00

Πήρε θέση Έλληνας ποδοσφαιριστής - Φοβερή ατάκα για ΠΑΟΚ, αποθέωση Τζίμα - Τι είπε για Άρη, Μορόν

Sportdog Team
Πήρε θέση Έλληνας ποδοσφαιριστής - Φοβερή ατάκα για ΠΑΟΚ, αποθέωση Τζίμα - Τι είπε για Άρη, Μορόν

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τον Δικέφαλο του Βορρά και τους Κίτρινους και αναφέρθηκε στην πορεία τους στο πρωτάθλημα φέτος.

Θανάσης Παπάζογλου: Στο Metropolis 95.5 Και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος επιθετικός και αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Superleague 1, τη μάχη του τίτλου, αλλά και τις κινήσεις που γίνονται για να δικαιωθούν ποδοσφαιριστές που περιμένουν δεδουλευμένα τους από ομάδες.

«Ήταν καιρός να συμβεί καθώς είναι αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου που δούλεψαν τα χρήματα τους και τα διεκδικούν ακόμα, μέσα σε αυτούς και εγώ. Τόσα χρόνια το σύστημα λειτουργεί απέναντι στους νόμους, δεν έχει σημασία πόσα χρήματα χρωστάει, αλλά είναι συμβόλαια που έχουν στηριχτεί άνθρωποι και οικογένειες, είναι καιρός να συμβεί».

Για το πρωτάθλημα , σημείωσε: «Πρόκειται για ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται με σταθερότητα και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Ο Παναθηναϊκός είναι συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς με περισσότερη σταθερότητα και αυτός, ενώ η ΑΕΚ βγάζει μία κούραση αλλά ακολουθεί το πλάνο του προπονητή ο οποίος ξέρει την ομάδα του. Ο Ολυμπιακός δεν έχει σύνθεση, έχει καλό προπονητή και ρόστερ αλλά δεν έχουν ''δέσει'', ωστόσο δεν μπορείς να τον ξεγράφεις».

Για τον Άρη: «Ο Άρης έχει μία τάση να βγάζει τα μάτια του μόνος του. Ο Παναιτωλικός είναι αλλαγμένος, παρουσιάστηκε καλός απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχει έναν προπονητή που ξέρει να τον δουλεύει σωστά, και νομίζω ότι θα είναι αμφίρροπο το αποτέλεσμα. Ο Άρης παρουσίασε ωραία εικόνα τόσο με ΠΑΟΚ όσο και με ΑΕΚ, αλλά δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει μεγάλο ροτέσιον, έχει τις απουσίες του αλλά νομίζω είναι καλύτερο να βάζεις μεμονωμένους στόχους. Θεωρώ ωστόσο ότι υποσυνείδητα θα έχει το μυαλό του στην ΑΕΚ».

Όσο για τον Λορέν Μορόν: «Ο Μορόν είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, που μόλις τον είδα είπα έχει στράικερ με όλο το πακέτο και δεν είναι τυχαίο ότι είναι στην κορυφή της λίστας των σκόρερ. Μπορεί να έχασε μία φάση , αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα , μπορεί να ήταν θέμα κούρασης».

Για τον ΠΑΟΚ , υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι σταθερός με στόχο το πρωτάθλημα και όλο το παιχνίδι παίζεται στα πλέι οφ. Έχει το πρωτάθλημα , το κύπελλο και την Ευρώπη, τα δύσκολα είναι για τους καλούς και ο ΠΑΟΚ είναι καλός».

Όσο για το αν ο Στέφανος Τζίμας είναι έτοιμος, «Σωματικά και σαν παίκτης για να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ , μπορεί να ανταποκριθεί. Αν μπεις μέσα στο γήπεδο και τα πόδια τρέμουν δεν μπορείς να το βγάλεις, χρειάζεται να έχεις θράσος, όπως ο Κωνσταντέλιας. Μακάρι να έχει το ίδιο και ο Τζίμας και να το βγάλει στο γήπεδο. Έτσι είναι και ο Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού», είπε ο Θανάσης Παπάζογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 1η αλλαγή Καρβαλιάλ μετά τον ΠΑΟ - Ανακοινώνει δύο μεταγραφές - "Εξοργιστικός" Καμαρά, άμεσα εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags