Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό έδωσε το ΟΚ ο Σαββίδης για τον δανεισμό του Σοάρες - Μπορεί να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ - Αυτό το deal
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-12 23:08:00

Για αυτό έδωσε το ΟΚ ο Σαββίδης για τον δανεισμό του Σοάρες - Μπορεί να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ - Αυτό το deal

Sportdog Team
Για αυτό έδωσε το ΟΚ ο Σαββίδης για τον δανεισμό του Σοάρες - Μπορεί να βγει κερδισμένος ο ΠΑΟΚ - Αυτό το deal

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/1) οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Φιλίπε Σοάρες από τον ΠΑΟΚ στον Φαμαλικάο, με τις δυο ομάδες με κοινή ανανοίνωση να επισημοποιούν την συμφωνία τους για την επαναφορά του Πορτογάλου χαφ στην πατρίδα του.

ΠΑΟΚ: Αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/1) οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Φιλίπε Σοάρες από τον ΠΑΟΚ στον Φαμαλικάο, με τις δυο ομάδες με κοινή ανανοίνωση να επισημοποιούν την συμφωνία τους για την επαναφορά του Πορτογάλου χαφ στην πατρίδα του.

Στο deal του Δικεφάλου με την Φαμαλικάο περιλαμβάνονται αρκετοί ενδιαφέροντες όροι, μεταξύ αυτών και η ρήτρα αγοράς (οχι υποχρεωτική) το προσεχές καλοκαίρι όταν ολοκληρώνεται ο δανεισμός του. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ η ρήτρα ανέρχεται στα στα 3.000.000 ευρώ, το πόσο δηλαδή που έδωσε ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει τον περασμένο Γενάρη από την Μορεϊρένσε.

Σε ότι αφορά το ποσό του «ενοικείου» που θα καταβάλει η Φαμαλικάο στον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες θα είναι αντιστρόφως ανάλογο με τον αριθμό συμμετοχών που θα πραγματοποιήσει ο ποδοσφαιριστής. Όσους περισσότερους αγώνες παίξει ο 24χρονος Πορτογάλος χαφ τόσο θα μειώνεται το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει η Φαμαλικάο στον Δικέφαλο. Ο συγκεκριμένος όρος είναι ενδεικτικός του ενδιαφέροντος που υπάρχει για το πόσα παιχνίδια θα πάρει ο ποδοσφαιριστής και πόσο βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της πορτογαλικής ομάδας.

Ο Φιλίπε Σοάρες που τραυματίστηκε το περασμένο καλοκαίρι στο δεύτερο παιχνίδι με τη Χάιντουκ στην Τούμπα, δεν κατάφερε να επιστρέψει στις επιλογές του Λουτσέσκου και θα έχει πλέον την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο μέσα από την συμμετοχή του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Φαμαλικάο.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 1η αλλαγή Καρβαλιάλ μετά τον ΠΑΟ - Ανακοινώνει δύο μεταγραφές - "Εξοργιστικός" Καμαρά, άμεσα εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags