Σε ρυθμό μεταγραφών κινούνται οι Πράσινοι καθώς είναι γνωστό πως οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν στόπερ, που θα δώσει λύσεις στον Φατίχ Τερίμ, ενόψει συνέχειας της σεζόν, ενώ στο προσκήνιο είναι και παίκτες για άλλες θέσεις μετά από τις εισηγήσεις που έχει κάνει ο Τούρκος τεχνικός.

Πάντως στο Τριφύλλι δεν κοιτάζουν μόνο τις προσθήκες, αλλά και πως θα μπορέσουν να "ξεφορτωθούν" και από τους παίκτες που δεν είναι στα πλάνα, με τον Ένις Τσοκάι να είναι στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας, αυτή τη χρονική στιγμή.

Ο 24χρονος μέσος ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, την περασμένη σεζόν, με τους Πράσινους να δίνουν 1 εκατομμύριο ευρώ στη Λοκομοτίβα για να τον αποκτήσουν, με τον ίδιο πέρσι να μετράει συνολικά 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όμως μόλις τρεις σαν βασικός, ενώ δεν κατάφερε να δώσει κάποια ασίστ ή να σκοράρει. Μάλιστα δεν ήταν κρυφό ότι από το καλοκαίρι ο Αλβανός ποδοσφαιριστής ήταν εκτός πλάνων Γιοβάνοβιτς, κάτι που συνεχίζει να ισχύει και για τον Φατίχ Τερίμ, με τον Τσοκάι φέτος να έχει τρεις συμμετοχές και μόλις 52 λεπτά παρουσίας στους αγωνιστικούς χώρος.

Όλα αυτά τα δεδομένα έχουν φέρει τον 24χρονο στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να έχουμε άμεσες εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα όπως έχει γίνει γνωστό η Χάιντουκ Σπλιτ έχει ήδη κάνει τις πρώτες διερευνητικές ερωτήσεις για τον ποδοφαιριστή, μιας και ο Τσοκάι δεν είναι άγνωστος στην Κροατία. Ο διεθνής μέσος από το 2019 μέχρι το 2022 αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της χώρας, με τη Λοκομοτίβα, μετρώντας συνολικά 102 συμμετοχές με πέντε γκολ και 11 ασίστ, εκτοξεύοντας με αυτόν τον τρόπο τις μετοχές του από 150 χιλιάδες σε 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα σημαντικό στοιχείο είναι πως ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει διαύλους με την αγορά της Κροατίας, τον τελευταίο καιρό, με τους Πράσινους να έχουν δώσει ήδη δανεικό στη Χάιντουκ τον Κλέινχεϊσλερ, λίγο καιρό πριν, κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του και στην περίπτωση του Τσοκάι. Βέβαια όπως γίνεται γνωστό από την χώρα των Βαλκανίων δεν είναι η μόνη που έχει στο στόχαστρό της τον 24χρονο ποδοσφαιριστή, αφού κι άλλες ομάδες της χώρας σκέφτονται την απόκτησή του κυρίως με τη μορφή δανεισμού. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η επιστροφή του Τσοκάι στην Κροατία φαντάζει πιο κοντά από ποτέ κάτι που θα δούμε αν γίνει πράξη τις επόμενες ημέρες.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομάδα-έκπληξη για Λεμονή - Ούτε 3η επιλογή στον Ολυμπιακό ο Παλομίνο - Έφερε μέχρι και φωτογράφο ο Τερίμ!