Facebook Pixel Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Συμφώνησε με άλλη ομάδα ο Μπρινιόλι - Τρικ Αλαφούζου να τον... ξεσκεπάσει - Έλληνας ο Νο1 για διάδοχος του!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 00:07:00

Συμφώνησε με άλλη ομάδα ο Μπρινιόλι - Τρικ Αλαφούζου να τον... ξεσκεπάσει - Έλληνας Νο1 για διάδοχος!

Οι Μιχείες

Το χοντρό σκηνικό το Σάββατο και ο αντικαταστάτης του. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε στο sportdog.gr προ μηνών πως ο Ιταλός δεν ανανεώνει με το Τριφύλλι και σήμερα παρουσιάζει όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες, την αντίδραση των Πράσινων, αλλά και την επόμενη μέρα.

Το πρόωρο - κατά πέντε μήνες - τέλος της καριέρας του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον Παναθηναϊκό για μας ήταν αναμενόμενο και είναι μια πανηγυρική δικαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ της στήλης εδώ και περίπου δυο μήνες. Το πρώτο αποκλειστικό ΜΑΣ είχε να κάνει με τις αποδοχές εκατομμυρίου που ζητούσε ο Ιταλός και τον διπλασιασμό αποδοχών που του πρόσφεραν οι πράσινοι, κάτι που είχε βάλει πάγο στην τότε διαπραγμάτευση. 

Το δεύτερο αποκλειστικό ΜΑΣ είχε να κάνει με την πρόθεση του κίπερ  - μέσω ανάθεσης σε ελληνικό γραφείου real estate - να επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για την αγορά σπιτιού στα νότια προάστια...

Και το τρίτο και πιο αποκαλυπτικό, με την πληροφορία που μας ήρθε από... χέρι, από Ιταλία μεριά, μέσω πρώην συμπαίκτη και συμπατριώτη του Μπρινιόλι, στον οποίο είχε εκμυστηρευθεί ο ίδιος την αποφασή του να μην συνεχίσει/ανανεωσει για το καλοκαίρι με το τριφύλλι. Έχοντας ήδη βρεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Απλώς και για να μην τον εκθέσει ο εν λόγω Ιταλός συμπαίκτης του - όπως είχαμε επισημάνει και τότε - δεν αποκάλυψε το όνομα της νέας του ομάδας, παρότι προφανώς την γνώριζε. Και όλα αυτά από τέλη Νοεμβρίου- αρχές Δεκεμβρίου! Και είναι καταγεγραμμένα στο Sportdog όταν όλοι οι άλλοι ...σφύριζαν πράσινα!!!

Πάμε στο τι συνέβη σήμερα και "τελείωσε" ο Μπρινιόλι με αυτό τον τρόπο και σίγουρα άκρως αιφνιδιαστικό. Γιατί έχουμε... τρομερό παρασκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης κλήθηκε εσπευσμένα νωρίς το μεσημέρι να πάει στην πρώτη ομάδα ο Ξενόπουλος και ενώ ήταν στην αποστολή του ΠΑΟ Β καθ οδόν για Καλλιθέα, για το μάτς της Super League 2! Μάλιστα παρότι δεύτερος τερματοφύλακας ήταν ο Σουρδής κλήθηκε σχεδόν από την... εξέδρα του "Eλ Πάσο" και έπαιξε ο Λίλο που αρχικά είχε αποκλειστεί. Κάτι, λοιπόν, χοντρό έγινε με τον Μπρινιόλι σήμερα, διαφορετικά θα είχε αποφευχθεί όλη αυτή η τρομερή αναστάτωση!!!

 

Στην ανακοίνωση του ΠΑΟ λέει πως την Τετάρτη ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Μπρινιόλι και του κάλυψε τις οικονομικές απαιτήσεις του αλλά ο Ιταλός δεν συμφώνησε!!! Αυτά που γνώριζε η στήλη ήταν πως αρχικά το dead line του Αλαφούζου για να απαντήσει ο Μπρινιόλι ήταν 27 Δεκεμβρίου, με τον 31χρονο να μην μπαίνει καν στο... κόπο. Και επίσης μετά απο αυτό άνθρωπος του ιδιοκτήτη φέρεται να είπε στον Μπρινιόλι πως μπορεί να βάλει αυτός το νούμερο που ήθελε στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αλλά και πάλι δεν... συγκινήθηκε ο Ιταλός!!! Αν ισχύει αυτή η πληροφορία είναι προφανές πως έγινε για να τσεκάρουν αν ο Μπρινιόλι όντως είχε συμφωνήσει ή και υπογράψει από τον ... Δεκέμβριο με άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα ή... σαουδαραβική για το καλοκαίρι!!! Γιατί είχαν τέτοια πληροφόρηση ή υποψία.

Η ουσία είναι πως ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση Μπρινιόλι, μάλιστα παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ - κι ενώ είχε... βρωμίσει από δημοσιεύματα / σενάρια, από συγκεκριμένα πάντως ΜΜΕ, πως η Ένωση κρύβεται πίσω από τον Ιταλό - και ... βγάζοντάς τον εν τέλει στον τάκο, κατάφερε να φανεί πως ο βασικός τερματοφύλακάς του έχει ήδη δώσει τα χέρια με άλλο κλαμπ. Και επειδή δεν μπορούσε να την πάρει πίσω αρνήθηκε το..."ναι σε όλα" του Παναθηναϊκού. Και στα λεφτά και στην χρονική διάρκεια!!!

Τι θα γίνει απο εδώ και πέρα αφού ο Μπρινιόλι έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο; Να τον αφήσει ελεύθερο ο ΠΑΟ σχεδόν το αποκλείω. Θα είναι σαν τον... επιβραβεύει. Να τον αφήσει εκτός ομάδας κι αγώνων μέχρι το τέλος της σεζόν είναι ένα πιθανό σενάριο. Εκτός κι αν προς το τέλος του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού δεχτεί να τον δώσει με κάποιο μικρό αντίτιμο, απο 200 μέχρι 400 χιλιάρικα. Εφόσον εμφανιστεί η... ομάδα που μπορεί να έχει συμφωνήσει από τώρα για το καλοκαίρι ο άσος. Αν αυτή είναι ξένη μπορεί να βρεθεί συμβιβασμός, αν είναι όμως, ανταγωνίστρια ελληνική το βλέπω χλωμό. Σε αυτή την περίπτωση άλλωστε μπορεί και η άλλη ομάδα να μην τον θέλει από τώρα για να μην διαταράξει και τις υπάρχουσες ισορροπίες στο τρέχον ρόστερ της. Κοντός ψαλμός αλληλούια...

ΥΓ. Ο ΠΑΟ πάει , λοιπόν, και για μεταγραφή τερματοφύλακα τον Γενάρη. Θα κρατούσα πολύ υψηλά την υποψηφιότητα Βασίλη Μπάρκα εκτός κι αν έχει - και... δικό του -  διαθέσιμο τερματοφύλακα ο Φατιχ Τερίμ.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τον Ακαϊντίν, φέρνει και Πέλκα ο Ατζούν στον ΠΑΟ - Άλλαξε μάνατζερ και φεύγει από Ιταλία ο Ζαγαρίτης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags