Facebook Pixel Γιώργος Τσακίρης: Η απάντηση Τσακίρη στα σενάρια για Μπρινιόλι-ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 09:32:00

Η απάντηση Τσακίρη στα σενάρια για Μπρινιόλι-ΑΕΚ!

Sportdog Team
Η απάντηση Τσακίρη στα σενάρια για Μπρινιόλι-ΑΕΚ!

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τον Μπρινιόλι.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης!

Αρχικά, τόνισε πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα πέρα των απουσιών των διεθνών, που αγωνίζονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο Κύπελλο Ασίας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού, τονίζοντας πως η πιθανή 11άδα είναι η εξής, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Βίντα, Ρότα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και Λιβάι.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι η Ένωση ποντάρει στην ψυχολογία, που της έχει δώσει το αήττητο σερί, που «τρέχει» στα τελευταία ντέρμπι, ενώ στάθηκε και στη δυσκολία της προετοιμασίας ενόψει Παναθηναϊκού, δεδομένου του μικρού δείγματος γραφής, που υπάρχει με τον Τερίμ στον πάγκο του.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μπρινιόλι, χαρακτηρίζοντάς τα από ύποπτα έως περίεργα, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν ψάχνονται για να αποκτήσουν τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με άλλη ομάδα ο Μπρινιόλι - Τρικ Αλαφούζου να τον... ξεσκεπάσει - Έλληνας Νο1 για διάδοχος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags