Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση Μίχου στο Sportdog: Βγήκε σενάριο για Μπάρκα και Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 10:15:00

Επιβεβαίωση Μίχου στο Sportdog: Βγήκε σενάριο για Μπάρκα και Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Μίχου στο Sportdog: Βγήκε σενάριο για Μπάρκα και Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ρεπορτάζ του "Σκύλου" επιβεβαιώνεται μέχρι... κεραίας!

Μετά την οριστική αποχώρηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι από τον Παναθηναϊκό οι Πράσινοι μοιάζει δεδομένο ότι θα βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ακόμα και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, η στήλη "Μιχείες" του Sportdog έφερε χθες στο προσκήνιο την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα, που ίσως απασχολήσει τον Φατίχ Τερίμ και σήμερα ρεπορτάζ της εφημερίδας "Live Sport" επιβεβαιώνει τον "Σκύλο" για το ενδιαφέρον των Πράσινων για τον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ.

Βέβαια, η υπόθεση του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ δεν είναι εύκολη για το Τριφύλλι, που όμως δεν έχει θέμα να πληρώσει ένα ποσό για να τον πάρει από την Ουτρέχτη, αλλά και να καλύψει και το κασέ του ίδιου. Μάλιστα, ο Μπάρκας, σύμφωνα με το περιβάλλον του, είναι κάτι παραπάνω από "ζεστός" για την επιστροφή στα πάτρια εδάφη!

Πάντως, ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι, παρότι υπάρχει ο έτοιμος Γιούρι Λοντίγκιν, θα ψάξει παίκτη για το Νο1 κάτω από τα γκολπόστ, καθώς ακόμα και ο εξαιρετικός Ξενόπουλος στο Νο2 αυτή τη στιγμή, εδώ και 5 χρόνια δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τον Ακαϊντίν, φέρνει και Πέλκα ο Ατζούν στον ΠΑΟ - Άλλαξε μάνατζερ και φεύγει από Ιταλία ο Ζαγαρίτης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags