Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Ούγκο στον ΠΑΟ τις επόμενες ημέρες - "Είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με Μπρινιόλι"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 10:31:00

Εξελίξεις με Ούγκο στον ΠΑΟ τις επόμενες ημέρες - "Είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με Μπρινιόλι"

Sportdog Team
Εξελίξεις με Ούγκο στον ΠΑΟ τις επόμενες ημέρες - "Είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με Μπρινιόλι"

Η πιθανή 11άδα των Πράσινων κόντρα στην ΑΕΚ, οι εξελίξεις στα μεταγραφικά και το θέμα Μπρινιόλι.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στην OPAP Arena (14/01) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Ο ρεπόρτερ αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα Μπρινιόλι, αναλύοντας πώς φτάσαμε στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού νωρίτερα και τόνισε ότι από Δευτέρα «θα δούμε τι θα γίνει» με τον Ιταλό γκολκίπερ, που τίθεται, πλέον, εκτός ομάδας.

Συμπλήρωσε, από εκεί και πέρα, πως είναι δεδομένη η απόκτηση τερματοφύλακα, σημειώνοντας ότι στο «τριφύλλι» κινούνται ήδη στο παζάρι, καθώς «είχαν διαπιστώσει ότι κάτι δεν πάει καλά στην περίπτωση του Μπρινιόλι». Σε ό,τι έχει να κάνει με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ανέφερε «Κυριακή κοντή γιορτή. Θα μάθουμε το καλοκαίρι αν ισχύουν όσα γράφονται και λέγονται. Δεν ξέρω πού μπορεί να πάει. Αν ένας παίκτης, πάντως, δεν θέλει να μείνει σε μία ομάδα, δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι». Και πρόσθεσε: «Να, λοιπόν, που ο Λοντίγκιν θα χρειαστεί να βγει μπροστά τώρα, για να είναι αυτός ο πρώτος γκολκίπερ».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, εξέφρασε την εκτίμηση-αίσθηση ότι δεν είναι 100% σίγουρος για το αν θα ξεκινήσει ο Σένκεφελντ, καθώς τον ταλαιπώρησε μια ίωση, ενώ ο Φατίχ Τερίμ έμεινε ικανοποιημένος από το δίδυμο Γεντβάι-Αράο και μετέφερε τις σκέψεις του Τούρκου προπονητή για την 11άδα, υπογραμμίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός «πρέπει να σπάσει την αρνητική παράδοση με ΑΕΚ».

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την ενίσχυση της ομάδας, στάθηκε στη δύσκολη περίπτωση του Βίτορ Ούγκο, για την οποία, όπως και για τα υπόλοιπα μεταγραφικά, αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με άλλη ομάδα ο Μπρινιόλι - Τρικ Αλαφούζου να τον... ξεσκεπάσει - Έλληνας Νο1 για διάδοχος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags