Τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού β΄ παρακολουθεί ο Φατίχ Τερίμ και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν βιαστεί να γράψουν ότι μπορεί να πάρει παίκτη στην πρώτη ομάδα των Πράσινων.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν μια φορά... ζόρικος στο να εμπιστευτεί παίκτες που δεν έχουν εμπειρία, ο Τούρκος τεχνικός είναι ακόμα πιο επιφυλακτικός! Μπορεί στο Τριφύλλι να υπάρχουν παίκτες με αξία, που μπορούν να σταθούν στο ρόστερ και της πρώτης ομάδας, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το αποφασίσει και να το κάνει τώρα ο Τερίμ.

Γιατί έχει έρθει σε μια ομάδα που, καλά-καλά, δεν έχει προλάβει να την μάθει και αυτό που τον ενδιαφέρει, άμεσα, είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και όχι να βγάλει παίκτες από την υποδομή του συλλόγου. Σε έμπειρους ποδοσφαιριστές θα πάει ο Φατίχ και, μάλιστα, που τους γνωρίζει καλά - Θα είναι Τούρκοι ή, τέλος πάντων, με θητεία στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει από τον Παναθηναϊκό β΄, άσχετα αν θα τους φέρει ή όχι (το πιθανότερο είναι όχι!) στην πρώτη ομάδα. Ποιοι είναι αυτοί; Διαβάστε:

ΦΙΚΑΪ: Βρίσκεται ήδη στην πρώτη ομάδα ως στόπερ, είναι εξαιρετική λύση και με προοπτική. Και ο Τερίμ τον έχει αξιολογήσει, αλλά το είχε κάνει και ο Γιοβάνοβιτς πριν από αυτόν. Μπορεί να πάρει ευκαιρίες. (Διαβάστε το αφιέρωμα του Sportdog.gr για το νεαρό άσο ΕΔΩ)

 
 

ΣΙΔΕΡΑΣ: Στόπερ, αλλά λόγω σωματοδομής μπορεί να παίξει και στα πλάγια της άμυνας - Θέση που ίσως είναι προτιμότερη αν θέλει να κάνει καριέρα σε υψηλό επίπεδο. Τον μάρκαρε ο Τούρκος προπονητής.

 ΦΟΥΡΤΑΔΟ: Βραζιλιάνος, 22χρονος, εξτρέμ, που κεντάει στο γήπεδο. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και δεδομένα κάποιοι τον βλέπουν στην πρώτη ομάδα ήδη από τη θερινή προετοιμασία. Ο Τερίμ ζήτησε από τους Πράσινους να τον προσέξουν.

 
 

ΣΑΡΔΕΛΗΣ: Επιθετικός χαφ, 23 ετών, ξεχωρίζει πολύ φέτος στον Παναθηναϊκό και κάνει τη διαφορά.

 
 

ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ: 19 ετών, παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, μαζί με τον Σαρδέλη και τον Φουρτάδο είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν μπροστά για τον Παναθηναϊκό.

Και τώρα το ζουμί σε αυτό που γράφουμε: Τα ονόματα που διαβάσατε είναι εκείνα που έχει ξεχωρίσει ο Τερίμ. Και τα έχει δώσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Αλλά, όπως είπαμε, είναι πολύ-πολύ δύσκολο να υπάρξει προώθηση στην πρώτη ομάδα τώρα. Θα πάει σε άλλες λύσεις ο Τούρκος, με εμπειρία. Άρα σε μεταγραφές.

Πάντως, αν δίναμε κάποιες πιθανότητες για τους ποδοσφαιριστές που αναφέραμε, αυτές θα ήταν για κάποιον από τους δύο αμυντικούς. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που πρωταγωνιστεί και δεν είναι εύκολο να βρεθεί χώρος για την επιθετική γραμμή. Ειδικά για παίκτες που δεν έχουν άρωμα από την πρώτη ομάδα...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με άλλη ομάδα ο Μπρινιόλι - Τρικ Αλαφούζου να τον... ξεσκεπάσει - Έλληνας Νο1 για διάδοχος!