Facebook Pixel ΑΕΚ: Δεν το αποκλείει για Μπρινιόλι το καλοκαίρι ο Κετσετζόγλου - Τα δεδομένα για την 11άδα με ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 13:16:00

ΑΕΚ: Δεν το αποκλείει για Μπρινιόλι το καλοκαίρι ο Κετσετζόγλου - Τα δεδομένα για την 11άδα με ΠΑΟ

Sportdog Team
ΑΕΚ: Δεν το αποκλείει για Μπρινιόλι το καλοκαίρι ο Κετσετζόγλου - Τα δεδομένα για την 11άδα με ΠΑΟ

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη σημασία του σημερινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ.

Σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό όπως η ρεβάνς με τον Άρη είναι το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πιο κρίσιμο γιατί εκεί δεν υπάρχει αύριο. Σήμερα με νίκη περνά μπροστά για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και θα είναι σημαντικό για την ψυχολογία της, αλλά και με ισοπαλία θα είναι στο -2 και θα έχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία. Φέτος έχει δείξει πως είναι πολύ καλή στα ντέρμπι, ήταν ανώτερη σε όλα, αλλά κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη», ανέφερε.

Για την ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα είπε: «Στάνκοβιτς, Βίντα και Κάλενς θα παίξουν σίγουρα. Να δούμε αν θα μείνει πάλι ο Ρότα αριστερά και δεξιά ο Σιντιμπέ ή ανάποδα. Βλέπω δύσκολο να παίξει ο Πήλιος. Στο κέντρο Σιμάνσκι με Πινέδα ή Γιόνσον, εκτός κι αν ο Μεξικανός παίξει στα άκρα άμυνας. Δεξιά έχει προβάδισμα ο Άμραμπατ, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς και στην κορυφή ο Γκαρσία, με τη θέση πίσω του ανοιχτή αφού πέραν του Τσούμπερ είναι διαθέσιμοι ο Μάνταλος και ο Αραούχο».

Τέλος, για τα σενάρια περί Μπρινιόλι είπε πως «… η ΑΕΚ θα κινηθεί για τερματοφύλακα το καλοκαίρι και δεν μπορώ να το αποκλείσω. Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάει για τερματοφύλακα και συντάσσομαι με όσα ανέφερε χθες η πλευρά της ΠΑΕ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με άλλη ομάδα ο Μπρινιόλι - Τρικ Αλαφούζου να τον... ξεσκεπάσει - Έλληνας Νο1 για διάδοχος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags