Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό ενόψει του σημερινού αγώνα με την Κηφισιά για το πρωτάθλημα και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη οι Πειραιώτες να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στην Κηφισιά και στη συνέχεια στάθηκε στις μεταγραφικές εξελίξεις, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν για την απόκτηση του Γκαστόν Ερνάντες, με περίπου 2,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης στη Σαν Λορέντσο.

Όσον αφορά στην προσπάθεια να φέρει άμεσα τον Τσικίνιο, τον οποίο έχει κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι, υπογράμμισε πως η Μπενφίκα προς το παρόν κλωτσάει, προφανέστατα γιατί θέλει να πάρει ένα μεγάλο ποσό (περίπου 2,5 εκατ. ευρώ) για να τον αφήσει, έξι μήνες από τη λήξη του συμβολαίου του και πρέπει να περιμένουμε αν οι Λουζιτανοί ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Για την υπόθεση του Κάρμο της Πόρτο, υποστήριξε πως μέχρι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει και για τον Αλ Μουσράτι της Μπράγκα, ο παίκτης έχει πει ήδη το «ναι» στον Ολυμπιακό και γίνονται παζάρια με την ομάδα του για να δώσει και εκείνη τη θετική της απάντηση.

Τέλος, αναφέρθηκε στη φημολογία από Τουρκία, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν συζητήσεις με την Άδανα για μεταγραφή-πακέτο του στόπερ Γκραβιγιόν και του εξτρέμ Σαρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή πλάνου στον Ολυμπιακού - "Δυνατά" για χαφ με τιμή πώλησης 4 εκατ. - Νο2 στη λίστα μέσος... ηγέτης!