Facebook Pixel ΑΕΚ- Παναθηναϊκός: Πήρε θέση παλαίμαχος παίκτης - Αυτός το φαβορί στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟ - Αποκάλυψη για Σάντος και Τουρκία
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 17:34:00

Πήρε θέση παλαίμαχος παίκτης - Αυτός το φαβορί στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟ - Αποκάλυψη για Σάντος και Τουρκία

Sportdog Team
Πήρε θέση παλαίμαχος παίκτης - Αυτός το φαβορί στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟ - Αποκάλυψη για Σάντος και Τουρκία

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Ένωσης με τους Πράσινους, αλλά και στη μετακίνηση του Σάντος στη Μπεσίκτας.

Αντώνης Μήνου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής μιλώντας για το μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Παράλληλα, αποκάλυψε και την πρόσφατη συνομιλία που είχε με τον Φερνάντο Σάντος, πριν την ανάληψη των καθηκόντων του στην Μπεσίκτας. 

«Είναι ένα ντέρμπι της Αθήνας, χωρίς κόσμο. Αυτό είναι το γεγονός της αγωνιστικής, ότι παίζουν ένα ακόμη ντέρμπι χωρίς φιλάθλους. Είναι μια ανάλατη σούπα. Εγώ θα ήθελα κόσμος και των δύο ομάδων, όπως παλιότερα, να ακούς τις κραυγές και των δύο ομάδων. Είναι σαν ένα αγώνας προετοιμασίας. Για τον κόσμο παίζει ο ποδοσφαιριστής και επηρεάζεται. 

Πάντως, νομίζω ότι η ΑΕΚ λόγω των γεγονότων που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, έχει ένα λόγο παραπάνω. 'Εχει περισσότερη συνοχή και υλικό. Ενώ ο Παναθηναϊκός μετά τη φυγή του Γιοβάνοβιτς ακόμα ψάχνεται. Οπότε αυτό ίσως τον επηρεάσει γενικά, όχι μόνο στο συγκεκριμένο ντέρμπι. 

Όλοι οι αντίπαλοι είναι πολύ κοντά, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, που δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις συχνές αλλαγές προπονητή και ρόστερ. Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν τα πλέι- οφ δεν μπορούμε να μιλάμε για πλεονέκτημα κάποιας ομάδας. Είδαμε τι έγινε και πέρυσι στα πλει- οφ με τον Παναθηναϊκό

Παράλληλα, «αποκάλυψε» και την πρόσφατη συνομιλία που είχε με τον Φερνάντο Σάντος: «Μιλήσαμε  δύο μέρες ακριβώς πριν πάει στην Μπεσίκτας, στην Τουρκία. Είναι ένα ρίσκο, το συζητήσαμε. Είναι όμως ένας άνθρωπος που ήθελε να τελειώσει την καριέρα του σε μία ομάδα (και όχι σε μίας Εθνικής). 

Αυτό είναι ρίσκο γιατί πήγε σε μια ομάδα με απαιτήσεις, που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Θα έχει την ευκαιρία του  με τις μεταγραφές, αλλά θα είναι δύσκολο να κάνει φέτος μια ομάδα που φέτος θα είναι ανταγωνιστική», είπε ο Αντώνης Μήνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με άλλη ομάδα ο Μπρινιόλι - Τρικ Αλαφούζου να τον... ξεσκεπάσει - Έλληνας Νο1 για διάδοχος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags