Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μιλτιάδης Μαρινάκης: Δεν πίστευε όσα είδε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης - "Ξεφτίλες" - ΦΩΤΟ με τις γραμμές του VAR να είναι... λάθος!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-14 20:19:00

Δεν πίστευε όσα είδε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης - "Ξεφτίλες" - ΦΩΤΟ με τις γραμμές του VAR να είναι... λάθος!

Sportdog Team
Δεν πίστευε όσα είδε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης - "Ξεφτίλες" - ΦΩΤΟ με τις γραμμές του VAR να είναι... λάθος!

Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρηθκε στο ακυρωθέν γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο.

Το παιχνίδι στην Καισαριανή ανάμεσα σε Κηφισιά και Ολυμπιακό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και παρότι ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 χάρη σε γκολ του Ελ Αραμπί, στο ερυθρόλευκο ''στρατόπεδο'' υπάρχουν φωνές για αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο Αλέξης Κούγιας έχει ήδη τοποθετηθεί για τη διαιτησία, με την κόκκινη ΠΑΕ να καταθέτει μήνυση εναντίον των ρέφερι της αναμέτρησης, ο Κώστας Φορτούνης αποκάλυψε πως υπήρξε διοικητική εντολή για αποχώρηση από το γήπεδο και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης πήρε θέση.

Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα στόρι στο Instagram, όπου δείχνει τη διαβόητη φάση με τον Ελ Αραμπί και γράφει χαρακτηριστικά: ''Ξεφτίλες''. Όλοι στο Λιμάνι ''έβραζαν'' με αυτό το σφύριγμα, καθώς θεωρούν πως οι γραμμές δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Απόπειρα για αλλοίωση αποτελέσματος - Μήνυση ο Ολυμπιακός, κρατούμενοι οι διαιτητές - Μέχρι τέλους"!

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags