Facebook Pixel Γιουσέφ Ελ Αραμπί: "Περίεργες διαιτητικές αποφάσεις - Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να πάρουμε πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-15 10:50:00

Ελ Αραμπί: "Περίεργες διαιτητικές αποφάσεις - Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να πάρουμε πρωτάθλημα"

Sportdog Team
Ελ Αραμπί: "Περίεργες διαιτητικές αποφάσεις - Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να πάρουμε πρωτάθλημα"

Αναφορά στη διαιτησία έκανε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Κηφισιά και ο Μαροκινός επιθετικός.

Στην διαιτησία στάθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κηφισιά, λέγοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να πάρει πρωτάθλημα η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη, είναι λίγο δύσκολο διάστημα για εμάς. Πρέπει να παλεύουμε στον αγωνιστικό χώρο αλλά και με τις διαιτητικές αποφάσεις που είναι λίγο περίεργες εναντίον μας, όμως είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για εμάς.

Ο προπονητής με κάλεσε να βοηθήσω την ομάδα και από το πρώτο λεπτό ήθελα να σκοράρω. Θα δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τέλος, τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Ξέρουμε πώς υπάρχουν πράγματα εναντίον μας, ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός, όμως είναι μεγάλη ομάδα και πάντα θα παλεύει για το πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βλαχοδήμος ξανά για Ολυμπιακό - Η πρόταση που θα τον πείσει να γυρίσει Ελλάδα - Εξελίξεις με Πασχαλάκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags