Άλλαξε στυλ και θα μπορούσε να φύγει με το «διπλό» επί της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, αλλά του έμεινε η… πίκρα, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Είναι το πρώτο ντέρμπι που ο Παναθηναϊκό βρίσκει την ΑΕΚ του Αλμέιδα και παρατάσσει ένα σχέδιο παρόμοιο. Δεν πήγε στην «OPAP Arena» για να σπάσει το ρυθμό όπως έκανε επί των ημερών του Γιοβάνοβιτς, χωρίς να λέω ότι αυτός ήταν κακός, ήταν διαφορετικός τρόπος. Με εξαίρεση το παιχνίδι στα playoffs, με το 0-0 και τον Νταμπάνοβιτς, ίσως έχει κάνει την καλύτερη του εμφάνιση.

Πήγε σε ένα διαφορετικό στυλ και του βγήκε, δεν δέχτηκε φάσεις. Έβγαλε αντίδραση, πέτυχε δύο γκολ από στατικές φάσεις, με ένα σχέδιο που λειτούργησε καλά μέχρι το 75’-80’. Όταν οπισθοχώρησε και με την ΑΕΚ να πιέζει για 20’-25’ και να φτάνει στην ισοφάριση. Το αποτέλεσμα είναι πικρό γιατί έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάει στο +5 από την ΑΕΚ», είπε σχετικά.

 

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Τερίμ είναι στο «τριφύλλι» τρεις εβδομάδες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά και ότι οι αλλαγές του δεν έγιναν με γνώμονα να γυρίσει πίσω η ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αθανασίου έκανε ειδική μνεία στον Βέρμπιτς, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι, επισημαίνοντας πως ανά πάσα ώρα μπορεί να βγάλει μια θλάση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα στον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε ως MVP χθες τον Αράο, που του αρέσει περισσότερο σαν στόπερ.

Ενώ μιλώντας για τις μεταγραφές, επισήμανε ότι ο Ουγκό παραμένει ο μεγάλος στόχος των «πράσινων» και θεώρησε δεδομένο ότι θα γίνει μια ακόμα μεταγραφή σε θέση που δεν περιμέναμε, όχι για τερματοφύλακα, ενώ δεν απέκλεισε να γίνει κι άλλη μια!

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαιώνει Παναθηναϊκό για το πέναλτι ο Βαρούχας - Απάντησε στις… φωνές της ΑΕΚ για τον Μαντσίνι (ΒΙΝΤΕΟ)