Ολυμπιακός: Πένθος στους Ερυθρόλευκους και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μιας και το μεσημέρι της Δευτέρας (15/1) έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιώργος Δαρίβας, σε ηλικία 98 ετών.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό μιας και αγωνίστηκε από το 1946 μέχρι το 1958, έχοντας 270 συμμετοχές με 160 γκολ, ενώ κατέκτησε 7 πρωταθλήματα Ελλάδας, έξι Κύπελλα, και 11 πρωταθλήματα Πειραιά, με τον ίδιο να είναι μάλιστα πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα του 1951.
Ο Γιώργος Δαρίβας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Νίκη Πλάκας και από εκεί πήρε μεταγραφή για τους Ερυθρόλευκους, ενώ για τη σεζόν 1958-59 αγωνίστηκε στην Δόξα Πειραιά, με τον ίδιο να είναι 16 φορές διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, σημειώνοντας και τέσσερα γκολ.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση εργάστηκε ως προπονητής στα τμήματα υποδομής αλλά και ως υπηρεσιακός στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 1975, αλλά και τα Κύπελλα του 1971 και 1975, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του  Συνδέσμου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μαρινάκης θα καλύψει όλα τα έξοδα της κηδείας ενός από τους ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του συλλόγου που ονομάστηκε Θρύλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάλυση Φινοκαλιώτη: Κανένα οφσάιντ, πέναλτι σε Ροντινέι - Σωστή αποβολή Ρέτσου, ανατροπή Βέρμπιτς (Vid)