Facebook Pixel Super League: "Βόμβες" από πρώην διαιτητή - "Λάθος ο ορισμός Νταμπάνοβιτς - Παίζει με τη... φωτιά η ΚΕΔ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 12:03:00

"Βόμβες" από πρώην διαιτητή - "Λάθος ο ορισμός Νταμπάνοβιτς - Παίζει με τη... φωτιά η ΚΕΔ"

Sportdog Team
"Βόμβες" από πρώην διαιτητή - "Λάθος ο ορισμός Νταμπάνοβιτς - Παίζει με τη... φωτιά η ΚΕΔ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην διαιτητής όπου και αναφέρθηκε τόσο στις αποφάσεις στους αγώνες της Κυριακής, όσο και στον ορισμό του Νταμπάνοβιτς στο Άρης - ΑΕΚ.

Ηρακλής Τσίκινης: Ο παλαίμαχος διαιτητής μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον ορισμό του Νταμπάνοβιτς στο Άρης-ΑΕΚ για τους «16» του Κυπέλλου, αλλά και για τις αποφάσεις στους αγώνες της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό και σε αυτόν της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

«Παίζει με την φωτιά η ΚΕΔ. Είναι λάθος ορισμός. Μπορεί να κάνει ρεσιτάλ, αλλά όταν δεν υπάρχει καλή προϊστορία πώς θα δικαιολογήσουμε ένα λάθος, μπορεί να γίνει ένα σοβαρό. Τι θα πούμε τότε; 

Δεν βρέθηκε ένας άλλος διαιτητής; Δεν μπορώ να το πω με λόγια. Είναι τυχαίο; Πρέπει να είναι προσεκτική η ΚΕΔ με τους ορισμούς γιατί υπάρχει καχυποψία. Αυτό ότι δεν υπάρχουν διαιτητές, είναι μία καραμέλα που τη ακούμε καιρό. Για το ότι δεν βρίσκουμε διαιτητές η απάντηση είναι ότι φταίνε οι ίδιοι».

Για το Κηφισιά-Ολυμπιακός σημείωσε: «Στο ματς της Κηφισιάς είχαμε παράπονα. Στη φάση που μπήκε η μπάλα από το χέρι σωστά το γκολ δεν μέτρησε. Υπάρχει τεράστιο θέμα στο δεύτερο γκολ του Ελ Αραμπί με την τοποθέτηση των γραμμών. Όταν είναι οριακό οφσάιντ πρέπει να μπουν σωστά οι γραμμές γιατί αλλιώς έχουμε άλλη φάση. Και τώρα η UEFA έρχεται να αλλάξει τον κανονισμό και να πει ότι όλα τα οριακά οφσάιντ θα είναι υπέρ του επιθετικού».

Για το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ υπογράμμισε: «Είναι ξεκάθαρο το πέναλτι. Υπάρχει το... σύνδρομο της κάλυψης. Πείτε το συναδελφικότητα. Ο VAR δεν θέλει να εκθέσει τον διαιτητή, δεν τον διορθώνει και μπαίνουμε σε αυτό το τρυπάκι των λαθών. Δεν γίνεται σε τέτοια φάση να μην δει το πέναλτι ούτε ο VAR», είπε ο Ηρακλής Τσίκινης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Γουέστ Χαμ τζάμπα στον Ολυμπιακό, τον έδιωξαν και τώρα πωλείται 5 εκατ. - Διπλή... κλοπή από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags