Facebook Pixel FIFA: Αποκάλυψη! Αυτούς ψήφισαν Πογιέτ, Μπακασέτας στα βραβεία "The Best" της FIFA
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 15:22:00

Αποκάλυψη! Αυτούς ψήφισαν Πογιέτ, Μπακασέτας στα βραβεία "The Best" της FIFA

Sportdog Team
Αποκάλυψη! Αυτούς ψήφισαν Πογιέτ, Μπακασέτας στα βραβεία "The Best" της FIFA

Γνωστές έγιναν οι επιλογές τόσο του αρχηγού της Εθνικής, όσο και του Ομοσπονδιακού τεχνικού στα βραβεία που διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

FIFA: Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος νικητής των βραβείων The Best, αφήνοντας πίσω τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Εμπαπέ, με την ψηφοφορία να γίνεται μεταξύ των προπονητών και των αρχηγών των Εθνικών ομάδων, ενώ ανάμεσα σε αυτούς να είναι τόσο ο Τάσος Μπακασέτας όσο και ο Γκουστάβο Πογιέτ, όπου αμφότεροι έδωσαν την ψήφο τους στον Αργεντίνο σούπερ σταρ.

Όσον αφορά  την ψηφοφορία για τον κορυφαίο προπονητή και οι δύο έβαλαν στην κορυφή τον νικητή του βραβείου Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως ο Έλληνας χαφ τοποθέτησε ως δεύτερο τον Σιμόνε Ιντζάγκι και ως τρίτο τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενώ ο Ουρουγουανός έδωσε τη δεύτερη θέση στον Σπαλέτι και την τρίτη στον Άγγελο Ποστέκογλου.

Τέλος στο βραβείο της FIFA για τον κορυφαίο τερματοφύλακα της χρονιάς, ο Μπακασέτας ψήφισε ως πρώτο τον Τιμπό Κουρτουά, ως δεύτερο τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν και ως τρίτο τον τελικό νικητή Έντερσον, ενώ ακριβώς την ίδια τριάδα σχημάτισε και ο Γκουστάβο Πογιέτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Γουέστ Χαμ τζάμπα στον Ολυμπιακό, τον έδιωξαν και τώρα πωλείται 5 εκατ. - Διπλή... κλοπή από ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags