Facebook Pixel Συγκινημένος Ελ Καντουρί: ’’Πάντα θα έχω στην καρδιά μου τον ΠΑΟΚ - Αυτό μου είπε ο Λουτσέσκου’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 01:39:00

Συγκινημένος Ελ Καντουρί: ’’Πάντα θα έχω στην καρδιά μου τον ΠΑΟΚ - Αυτό μου είπε ο Λουτσέσκου’’

Sportdog Team
Συγκινημένος Ελ Καντουρί: ’’Πάντα θα έχω στην καρδιά μου τον ΠΑΟΚ - Αυτό μου είπε ο Λουτσέσκου’’

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αποκάλυψε τι του είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έφυγε από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι και έγινε παίκτης της Κλουζ, με τον πολύπειρο μέσο να δίνει συνέντευξη μιλώντας για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Κλουζ είναι ένας μεγάλος σύλλογος που θέλει να κερδίζει πρωταθλήματα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Παράλληλα, ο προπονητής είναι Ιταλός, τον ήξερα από πριν κι αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου. Μίλησα επίσης και με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που μου είπε να έρθω χωρίς δισταγμό».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έπαιξα στην Ελλάδα για έξι χρόνια και ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που θα έχω για πάντα στην καρδιά μου. Στην Ιταλία, με την Νάπολι είχα δυόμιση απίστευτες σεζόν, που έμαθα πολλά, δίπλα σε σπουδαίους παίκτες. Με την Τορίνο ξεκίνησα να παίζω στη Serie A. Κάθε ομάδα μου έμαθε κάτι».

Για τον Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε και ο πρώην συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Λόνγκο: «Ο Ομάρ είναι ένα σοβαρό παιδί και σωστός επαγγελματίας, με μεγάλη εμπειρία στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά στον ΠΑΟΚ. Όταν ήταν μικρός, ο Ελ Καντουρί θεωρούνταν πολύ καλός στην Ιταλία. Τώρα έχει γίνει ένας πολύ έμπειρος παίκτης. Διαβάζει καλά το παιχνίδι, έχει εξαιρετική τεχνική. Είναι κορυφαίος παίκτης για τη Ρουμανία. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις: ως κεντρικός χαφ, ως δεκάρι. Στο σύστημα 4-3-3, μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags