Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα: Απίστευτη αποθέωση για Ουάρντα - "Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής! Έχει ανεβάσει ήδη τις Σέρρες"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 22:44:00

Απίστευτη αποθέωση για Ουάρντα - "Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής! Έχει ανεβάσει ήδη τις Σέρρες"

Sportdog Team
Απίστευτη αποθέωση για Ουάρντα - "Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής! Έχει ανεβάσει ήδη τις Σέρρες"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού όπου και αναφέρθηκε στην παρουσία του Αιγύπτιου στην ομάδα.

Βασίλης Τραϊανόπουλος: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Σέντρα" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων σχολίασε τη φετινή πορεία των "λιονταριών" και τη δουλειά του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ αποθέωσε τον Αμρ Ουάρντα.

«Ο Πανσερραϊκός πηγαίνει πολύ καλά, αλλά δεν του βγαίνουν κάποια αποτελέσματα, αν του έβγαιναν θα ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και η προσθήκη του Ουάρντα είναι σημαντική και θα βοηθήσει, έδειξε ήδη την αξία του. 

Ο κόσμος στις Σέρρες είναι ενθουσιασμένος. Η ομάδα παίζει επιθετικά, τον πλήρωσε ορισμένες φορές αυτό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να το απολαμβάνεις. Δεν τη φοβάμαι τη φετινή ομάδα, είμαι αισιόδοξος, γιατί έχει καλό προπονητή».

Για τον Αμρ Ουάρντα: «Μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Ουάρντα, πάντα τον ήθελα. Στο παιχνίδι με τη Λαμία έκανε τη διαφορά, έχει ανεβάσει επιθετικά όλη την ομάδα. Η ομάδα διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές.

Για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο: «Κρίμα που δεν θα έχει κόσμο σήμερα, να απολαύσει ο κόσμος στις δύο ομάδες, γιατί στις Σέρρες υπάρχουν και πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που ο Γκαρσία θα βάλει σήμερα νέους παίκτες, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να νικήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί αν το πάρει θα έχει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Μπράβο στον Γκαρσία που δίνει την ευκαιρία στους νέους Έλληνες παίκτες. Αυτό πρέπει να κάνουν και οι περισσότερες ομάδες. Οι επαρχιακές ομάδες πρέπει να έχουν στόχο το πρωτάθλημα, να σωθεί πρώτα και μετά να κάνει καλή πορεία», είπε ο Βασίλης Τραϊανόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφή για πρωτάθλημα ο Μπακασέτας - Έχει το χάρισμα, τέλειο δίδυμο με Ιωαννίδη - Αλλαγή με Μπερνάρ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags