Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ο οποίος μίλησε για τις μάχες Κυπέλλου του ΠΑΟΚ και του Άρη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Κωνσταντέλια. 

''Τους παρακολουθώ όλους. Για παράδειγμα, μου αρέσει ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο, Τομ Γκλόβερ. Είχε πρόταση από Ελλάδα και μάλιστα ήταν να τον πάρει πέρυσι ο Παναθηναϊκός, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Ήμασταν συμπαίκτες και είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Αυστραλία. Κρατάω επαφές με Ελλάδα και τηλεφωνώ σε αυτούς που γνωρίζω και τους προτείνω παίκτες. Δεν είμαι όπως τους μάνατζερ που κάποιοι χωρίς να δουν καν παίκτη, τον προτείνουν για να πάρουν μόνο τα λεφτά. Έχω μιλήσει με Κονσεϊσάο, Γκουγκουλιά και Γκαρσία. Ο Σέρτζιο είναι πολύ συνεργάσιμος και δεν ξεχνάει την κοινή μας θητεία στον ΠΑΟΚ. Εκείνη την εποχή μας συμβούλευε γιατί ήταν ένας παίκτης με τεράστιες παραστάσεις''. 

Για το ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό:  ''Ο Πανσερραϊκός είναι δύσκολα, όπως και όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί. 

Ποιον παίκτη ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Ο Κωνσταντέλιας θα μπορούσε να αγωνιστεί στη Γερμανία. Είναι μικρός ηλικιακά, μπορεί να βελτιωθεί και να μάθει περισσότερο και να δείξει την ποιότητά του». 

Αν ο Άρης μπορεί να προκριθεί: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει λίγη παραπάνω ποιότητα, όμως αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στον αντίπαλο να δώσει το κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση και να δείξει ότι είναι ισάξιοι αντίπαλοι. Αν ο Άρης παίξει όπως πρέπει και εκμεταλλευτεί την έδρα του παρά το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο μπορεί να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου''.  

Για το αν έχει προτείνει κάποιον παίκτη στον Γκουγκουλιά για τον Άρη: ''Έχουμε επικοινωνία, αλλά δεν έχει τύχη μέχρι στιγμής να του προτείνω κάποιον ποδοσφαιριστή. Με αυτόν που έχω μιλήσει για παίκτες είναι ο Παπάζογλου από τον Πανσερραϊκό''.  

Για το ποια χώρα βλέπει ως φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα: ''Εγώ πάντα χρίζω ως φαβορί την Γκάνα. Πλέον, η κάθε χώρα έχει ποιότητα και δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ποια μπορεί να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, είπε ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεταγραφή για πρωτάθλημα ο Μπακασέτας - Έχει το χάρισμα, τέλειο δίδυμο με Ιωαννίδη - Αλλαγή με Μπερνάρ"