Facebook Pixel Άρης: Δεν... έτυχαν οι αποκρούσεις του Κουέστα στα πέναλτι - Ο άνθρωπος πίσω από τον Ισπανό
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 22:16:00

Δεν... έτυχαν οι αποκρούσεις του Κουέστα στα πέναλτι - Ο άνθρωπος πίσω από τον Ισπανό

Sportdog Team
Δεν... έτυχαν οι αποκρούσεις του Κουέστα στα πέναλτι - Ο άνθρωπος πίσω από τον Ισπανό

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης των Κίτρινων, αποκρούοντας δύο πέναλτι ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, όμως μόνο... τυχαίες δεν ήταν αυτές οι επεμβάσεις.

Άρης: Ο Άρης πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας σαν πρωταγωνιστή τον Χουλιάν Κουέστα. Ο οποίος έπιασε δύο πέναλτι στην διαδικασία της… ρώσικης ρουλέτας.

Όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο κι αυτό αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά. Δεδομένη η αξία του Ισπανού γκολκίπερ και η ικανότητά του στα πέναλτι, αλλά υπήρξε και σχετικό… διάβασμα. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Άρη, Γιάννης Πλαβούκος, είχε κάνει σχετικό σκάουτινγκ στις εκτελέσεις ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Και ενημέρωσε σχετικά τον Κουέστα.

Μάλιστα, τα είχε καταγράψει σε ένα χαρτί, εξηγώντας στον γκολκίπερ του Άρη, σε ποια γωνιά τα χτυπούν, ποιοι επιχειρούν ψηλά και ποιοι χαμηλά. Και ο Χουλιάν έπιασε δύο. Εξ ου και η αγκαλιά των δυο τους μόλις ευστόχησε ο Βερστράτε στο τελευταίο πέναλτι.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μόνο Ολυμπιακός" είπα σε Παύλο και Ψωμιάδη - "Θανάση, θα τρώω ξύλο από Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags