Facebook Pixel Ο Καρβαλιάλ τον θέλει σαν... τρελός και ο Ολυμπιακός επιμένει - Νέα πρόταση για Όρτα από τους Πειραιώτες!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 19:49:00

Ο Καρβαλιάλ τον θέλει σαν... τρελός και ο Ολυμπιακός επιμένει - Νέα πρόταση για Όρτα από τους Πειραιώτες!

Sportdog Team
Ο Καρβαλιάλ τον θέλει σαν... τρελός και ο Ολυμπιακός επιμένει - Νέα πρόταση για Όρτα από τους Πειραιώτες!

Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν έναν αξιόπιστο μέσο, ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ''κλειδώσει'' τον Αντρέ Όρτα και η διοίκηση του συλλόγου προσπαθεί να τον αποκτήσει.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει ως απόλυτο στόχο τη μεταγραφική του ενίσχυση και η έμφαση έχει δοθεί σε έναν ποιοτικό μέσο που μπορεί να κάνει τη διαφορά, με την περίπτωση του Αντρέ Όρτα από την Μπράγκα να είναι σε πρώτο πλάνο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι ερυθρόλευκοι μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό από το Κύπελλο Ελλάδας, επισπεύδουν τις διαδικασίες για να τον πάρουν καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση στην πορτογαλική ομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη αποτυχία Αλμέιδα, η ΑΕΚ χρειάζεται Μπακαμπού - "Λευκή πετσέτα" ο Ολυμπιακός, ψυχολόγος ο Τερίμ

Ο Όρτα, ο οποίος είναι πολυθεσίτης μιας και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου από το ''6'' μέχρι και το ''10''  αποτελεί... διακαή πόθο του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος τον γνωρίζει πολύ καλά από τη κοινή θητεία τους στην Μπράγκα και γι' αυτό πιέζει για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags