Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Πήρε θέση για το Άρης - ΑΕΚ ο Βαρούχας - Ατάκα για το χέρι που "φωνάζει" η Ένωση - "Δεν δικαιούται να φωνάζει κανείς"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 17:51:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας για τη διαιτησία στο Άρης - ΑΕΚ: Ατάκα για το χέρι-πέναλτι που "φωνάζει" η Ένωση!

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας για τη διαιτησία στο Άρης - ΑΕΚ: Ατάκα για το χέρι-πέναλτι που "φωνάζει" η Ένωση!

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διαιτητής όπου και πήρε θέση για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο παιχνίδι των Κίτρινων με την Ένωση.

Παναγιώτης Βαρούχας: Για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο παλαίμαχος διαιτητής σημειώνοντας πως δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Ρόουζ, ενώ αναφέρθηκε και στο πέναλτι που ζήτησε ο Άρης σε τράβηγμα πάνω στον Σουλεϊμάνοφ.

Για το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ: «Δεν δικαιούται κανείς να φωνάζει στο χθεσινό παιχνίδι, όταν η μπάλα πάει από το σώμα του παίκτη στο χέρι δεν υπάρχει πέναλτι, εκτός αν με πρόθεση προσπαθεί να εμποδίσει την πορεία προς τη μπάλα. Όταν μιλάμε για χέρι στήριξης μιλάμε για χέρι το οποίο βρίσκεται κάθετα και όχι για να αποτρέψει την πορεία της μπάλας προς την εστία, δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι».

Το πέναλτι που ζητάει ο Άρης: «Υπάρχει μία επαφή, μία αμυδρά επαφή, αλλά ο παίκτης του Άρη συνεχίζει την προσπάθεια του και αφήνει τη φάση να συνεχιστεί, δεν υπάρχει παράβαση και για τον Άρη», είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μόνο Ολυμπιακός" είπα σε Παύλο και Ψωμιάδη - "Θανάση, θα τρώω ξύλο από Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags