Facebook Pixel Κωστής Ραπτόπουλος: Ραπτόπουλος: "Σας πήρε τα σώβρακα ο Τερίμ, Δεστούνης ο Σπόραρ - Σε πείραξαν οι γκρίζοι λύκοι Μελισσανίδη" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 20:00:00

Ραπτόπουλος: "Σας πήρε τα σώβρακα ο Τερίμ, Δεστούνης ο Σπόραρ - Σε πείραξαν οι γκρίζοι λύκοι Μελισσανίδη" (vid)

Sportdog Team
Ραπτόπουλος: "Σας πήρε τα σώβρακα ο Τερίμ, Δεστούνης ο Σπόραρ - Σε πείραξαν οι γκρίζοι λύκοι Μελισσανίδη" (vid)

Το δικό του σχόλιο σχετικά με την πρόκριση των Πρασίνων έκανε ο γνωστός αθλητικός παραγωγός από τη Θεσσαλονίκη, αποθεώνοντας για ακόμα μια φορά τον Φατίχ Τερίμ για τις επιλογές του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στον άλλο ημιτελικό Κυπέλλου.

Κωστής Ραπτόπουλος: Ατάκες που θα... συζητηθούν για ακόμα μια φορά από τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, που μίλησε για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση των Πρασίνων, αποθεώνοντας τον Φατίχ Τερίμ, ενώ αναφέρθηκε και στο άλλο παιχνίδι μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ.

«Αλαφούζε, κλέφτη ιδεών και ατακών. Πριν 3 μέρες διάβασες ότι είχα πει ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει 500 κιλά αρ…α! Και μετά το ματς έχεις διαβάσεις Ραπτόπουλο… 500 κιλά είπα. Στο ζύγι μη μαλώσουμε για τα πόσα κιλά αρ…α έχει ο Τερίμ. Σου έδωσα το ”οκ” με τον Τερίμ, γιατί ήξερα τι εστί Γιοβάνοβιτς και τι δεν μπορούσε να δώσει.

Ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού και περιρρέουσα ατμόσφαιρα, τώρα είναι αργά να πείτε για τον Τερίμ, μπράβο καινοτόμος και όλα αυτά που λέτε. Εμείς τη συγκεκριμένη στιγμή πήραμε το ρίσκο και είπαμε ότι ο Τερίμ είναι ό,τι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό και ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει τελειώσει. Τίποτα στη ζωή δεν είναι ευθεία!

Ο Ολυμπιακός με δικαιώνει χθες, ο Παναθηναϊκός είχε χίλια προβλήματα να αντιμετωπίσει με τραυματισμούς, με ανύπαρκτο σέντερ φορ, γιατί ο Μάκης Δεστούνης, ο Σπόραρ δεν υφίσταται στον Παναθηναϊκό σε μοντέρνο στυλ. Ο Μπερνάρ είναι λίγος για τα 2,5 εκατ. ευρώ που παίρνει. Δεν πήρε πρωτοβουλίες. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με ό,τι έχει και αυτό που έχει, είναι πιο πολύ ανασταλτικό.

Δεν βοηθήθηκε από Μαντσίνι, Βέρμπιτς και φυσικά, τον μονοκόμματο Σπόραρ που ήταν ένας μεγάλος μπελάς. Ο Σπόραρ στο μοναδικό πράγμα που είναι καλύτερα από τον Ιωαννίδη, είναι οι τοποθετήσεις του. Ο ένας θα σου βάλει 4 γκολ σε 20 σέντρες, ο άλλος 9. Η φύση του παιχνιδιού πήγε σε αυτά τα επίπεδα τον Παναθηναϊκό και έδειξε ότι ο Τερίμ είναι από τους πιο προσαρμοσμένους προπονητές στην Ευρώπη.

Αν φύγει από τη ζωή ο Τερίμ ή από το ποδόσφαιρο, σπάνια θα ξαναδούμε τόσο ρισκαδόρο και καινοτόμο προπονητή και τόσο να παίρνεις τέτοιες ρισκαδόρικες πρωτοβουλίες. Αν έχανε χθες ο Παναθηναϊκός, σήμερα θα του γαμ… τα ράμματα! 

Σου λέει δεν έχω χαφ, έχω τον Σπόραρ που δεν γυρνάει πίσω, έχω τον Μπερνάρ, ο οποίος μυρίζει σοφτίλα. Και τι κάνει. Παρουσιάζει έναν Παναθηναϊκό μαχητή. Αντάρτικο. Και μεταμόρφωσε σε ένα σφιχτό 4-3-3 με τρία 6άρια. Έναν Παναθηναϊκό, όχι των Βορείων Προαστίων του Γιοβάνοβιτς… 

Ο Αϊτόρ δεν ακούμπησε τη μπάλα, ο Λημνιός ήταν εκτός αποστολής δημοσίων σχέσεων. Στο τέλος παίζει με σέντερ φορ τον στόπερ (σ.σ Ακαϊντίν) και λέμε, πως αν υπήρχε ο Ολυμπιακός σαν ομάδα, στην παράταση θα του έκανε δύο γκολ. Γιόβετιτς και π@π@αρια. Μια τρίχα του Μορόν. Ο Ποντένσε μόνο. Φορτούνης δεν ντριμπλάρει, Καμαρά μαλωμένος. Ο καλύτερος ήταν ο Ροντινέι που κατάπιε τα πάντα.

Τελειώνω και λέω. Βλέπουμε πολλούς προπονητές που ανεβάζουν τον στόπερ ως σέντερ φορ. Για αυτό το λόγο και μόνο, διώχνεις τον προπονητή του Ολυμπιακού. Τις μεγάλες φάσεις τις έκανε ο Παναθηναϊκός, όσο μπορούσε να βγει μπροστά. Μεγάλος προπονητής ο Τερίμ, έχει τούρκικη μαγκιά. Ο Αλλάχ είναι μαζί του. Εμπνέει τους ποδοσφαιριστές για πόλεμο. 

Το βορειοπροαστίτικο, το στυλ Αλαφούζο πίνω μπράντι, σαν τον Μουρατίδη έχεις γίνει που έβαζε βαθμολογία στους τραγουδιστές. Ήρθε ο Τούρκος και σε ένα μήνα έκανε αντρούκλα τον Παναθηναϊκό, μπρουτάλ. Σπασμένα κεφάλια , μάχες. Τέσσερις θέσεις έπαιξε ο Κώτσιρας, βαράει σεντερφορίσιο πέναλτι. Τον κοροϊδεύαμε τον Κώτσιρα. Αθληταράς!

Και σε πείραξαν Μελισσανίδη, οι γκρίζοι λύκοι… Τι γκρίζοι λύκοι, σας πήρε τα σώβρακα ο Παναθηναϊκός. Με μηδέν σέντερ φορ, με στόπερ φλώρο. Μαγικά πράγματα! Φατίχ Τερίμ, ο Αλλάχ είναι μαζί σου», είπε ο Κωστής Ραπτόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με τον... κλεισμένο του Ολυμπιακού; - "Μένει στην ομάδα του"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags