Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν κρύφτηκε παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Σε καλή κατάσταση ο Εκόνγκ αλλά..." - Ατάκα για τελικό με Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-19 06:50:00

Δεν κρύφτηκε παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Σε καλή κατάσταση ο Εκόνγκ αλλά..." - Ατάκα για τελικό με Άρη

Sportdog Team
Δεν κρύφτηκε παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Σε καλή κατάσταση ο Εκόνγκ αλλά..." - Ατάκα για τελικό με Άρη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον Δικέφαλο του Βορρά και αναφέρθηκε στον Νιγηριανό στόπερ, αλλά και στην προοπτική τελικού κόντρα στους Κίτρινους.

Ιφεάνι Ουντέζε: Ο παλαίμαχος Νιγηριανός παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παρουσία του συμπατριώτη του, Τροστ Εκόνγκ, στο Κόπα Άφρικα με την Νιγηρία, αλλά και το ενδεχόμενο ΠΑΟΚ και Άρης να συναντηθούν στον τελικό κυπέλλου.

Για την παρουσία του στον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-Άρης το 2003: «Έπαιξα σε εκείνον τον τελικό, το θυμάμαι το παιχνίδι», ενώ για το ενδεχόμενο να συναντηθούν ξανά φέτος οι δύο ομάδες σε τελικό σημείωσε: «Είναι απλά τα πράγματα, μπορεί να παίζεις με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά απέναντι σε ομάδα από την ίδια πόλη πάντα οι αγώνες είναι διαφορετικοί».

Για τον πιο δύσκολο παίκτη του Άρη που αντιμετώπισε είπε: «Δεν μπορώ να θυμηθώ ονόματα γιατί έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Πάντα, όμως, ο Άρης είναι δύσκολος αντίπαλος απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεν θέλει να χάνει με τίποτα, όπως και ο ΠΑΟΚ φυσικά».

Για τις εμφανίσεις του Εκόνγκ στο Κόπα Άφρικα υπογράμμισε: «Είναι σε καλή κατάσταση ατομικά, αυτό είδα στο πρώτο παιχνίδι. Πάει πολύ καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει θέμα συνεννόησης με τον έτερο στόπερ της Νιγηρίας, του στυλ «κάλυψέ με». Τους πήρα τηλέφωνο πριν από δύο μέρες και τους το είπα αυτό, ότι πρέπει να βελτιώσουν την επικοινωνία τους. Μπορεί να κερδίσει την Ακρή Ελεφαντοστού, αλλά, τουλάχιστον, πρέπει να μην χάσει και να πάρει τον ένα βαθμό για να μείνει ζωντανή. Το ιδανικό θα είναι να κερδίσει με γκολ του Εκόνγκ», είπε ο Ιφεάνι Ουντέζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θηρίο ο Ντραγκόφσκι, βασικός στον ΠΑΟ - Δανεικός με μεγάλη οψιόν" - Έχασε το Μουντιάλ με τραυματισμό-σοκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags