Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μίλησε για όλα συνεργάτης του Άγγελου - "Έδινε εντολή ο Σαββίδης και... - Πιστεύω θα φτάσουμε στον τελικό του Conference"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-19 20:50:00

Μίλησε για όλα συνεργάτης του Άγγελου - "Έδινε εντολή ο Σαββίδης και... - Θα φτάσουμε τελικό Conference"

Sportdog Team
Μίλησε για όλα συνεργάτης του Άγγελου - "Έδινε εντολή ο Σαββίδης και... - Θα φτάσουμε τελικό Conference"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του Άγγελου Αναστασιάδη που μίλησε τόσο για το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όσο και για την εικόνα της στο πρωτάθλημα.

Απόστολος Τερζής: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη και μίλησε  αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και την κατασκευή του νέου αθλητικού κέντρου, σημειώνοντας αρχικά, «Είναι μία φανταστική περιοχή, έχει κοντά το αεροδρόμιο, είναι εξαιρετική τοποθεσία και από άποψη καιρικών συνθηκών».

Σε ότι έχει να κάνει με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον ρόλο του: «Συζητούσαμε κάποια πράγματα, ξέραμε αλλά δεν μιλούσαμε γιατί ήταν δουλειά του Άγγελου χάρη στον Ιβάν Σαββίδη καθώς οφείλουμε σε αυτούς ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η οικογένεια Σαββίδη έδινε την εντολή και ο Άγγελος την υλοποιούσε, ωστόσο ήταν και όνειρο του ίδιου να κατασκευάσει ένα επαγγελματικό αθλητικό κέντρο για τον ΠΑΟΚ, παίζει ρόλο και στην ομάδα, αλλά και σε παίκτες που μπορούν να έρθουν, δείχνει ότι η ομάδα βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο».

Προσθέτοντας για τη σημασία του αθλητικού κέντρου: «Όταν στεγάζονται όλοι μαζί , τα μικρά παιδιά θα βλέπουν τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και θα έχουν ένα κίνητρο, είναι τα ινδάλματα τους. Θα είναι στα πρότυπα του εξωτερικού με τα παιδιά να μένουν εκεί να μην χρειάζεται να μετακινηθούν».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Εύχομαι να πηγαίνουμε... τρένο μέχρι το τέλος των play off. Μία ήττα δεν πάει να πει κάτι, γίνεται μία φανταστική δουλειά και έχει ξεφύγει από το κατεστημένο που δεν λογάριαζε τον ΠΑΟΚ, πλέον τον φοβούνται. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τερματίσει πρώτος στο πρωτάθλημα, να κατακτήσει το Κύπελλο και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στον τελικό του Conference League. Υπάρχει μία ομοιογένεια και σωστή διαχείριση από τον προπονητή», είπε ο Απόστολος Τερζής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρικ ΠΑΟ για να γλιτώσει τα 5 εκατ. για Μαξίμοβιτς - Νέα κρούση από Ελλάδα, όχι ο ΠΑΟΚ - "Βλέπει" Τοκόζ ο Τερίμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags