Συνέχεια στα ρεπορτάζ που θέλουν τον Σαντιάγκο Αρίας να βρίσκεται στο "στόχαστρο" της ΑΕΚ δίνουν οι Κολομβιανοί.

«Η ΑΕΚ, μία από τις πιθανές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του ο γηγενής από την Μπογκοτά», αναφέρεται στον τίτλο του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας «colombia.com», με το lead του κομματιού να αναφέρει πως «ο Σαντιάγκο Αρίας είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με το Σινσινάτι και τώρα θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ευρώπη».

Εν συνεχεία γίνεται εκτενής αναφορά στον σοβαρό τραυματισμό που είχε στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022, που τον κράτησε εκτός για σχεδόν έναν χρόνο και επισημαίνεται πως «κόντρα σε όλες τις πιθανότητες έλαμψε ξανά στο ΜLS με το Σινσινάτι, όπου κατάφερε, μάλιστα, να σκοράρει και 3 φορές». 

«Πρόσφατα και κατόπιν κοινής συμφωνίας, η ομάδα της Βόρειας Αμερικής και ο Κολομβιανός αμυντικός έλυσαν το συμβόλαιο τους, οπότε ο παίκτης είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί με την ομάδα που επιθυμεί. Με αυτόν τον τρόπο, αρκετοί Κολομβιανοί φίλαθλοι τον έχουν ζητήσει για τις ομάδες τους, ωστόσο όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν πως έχει ακόμα «καύσιμα» για το εξωτερικό», και κάπου εκεί γίνεται αναφορά και στον ΠΑΟΚ.

«Έαν ο Αρίας πάει στην ΑΕΚ, αυτή θα είναι η 8η ομάδα του», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ για τον Κολομβιανό άσο με τις 55 συμμετοχές στην Εθνική του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 30 εκατ. ζητά ο Μελισσανίδης για Λιβάι - Τον... προκαλούν με "χρυσό συμβόλαιο" - 33χρονος εξτρέμ για ΑΕΚ!