Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης: "Κόλπο γκρόσο" Νο2 του Σαββίδη - Τους "τελειώνει" όλους με αυτή την κίνηση!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-21 13:29:00

"Κόλπο γκρόσο" Νο2 του Ιβάν Σαββίδη - Τους "τελειώνει" όλους με αυτή την κίνηση!

Sportdog Team
"Κόλπο γκρόσο" Νο2 του Ιβάν Σαββίδη - Τους "τελειώνει" όλους με αυτή την κίνηση!

Ακόμα μία σημαντική κίνηση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Η SFINA αποκαλύπτει σήμερα το Colpo Grosso Νο 2 του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει πάρει την απόφαση να «σηκώσει» και τη »νέα Τούμπα», ένα όνειρο πολλών ετών της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας, που μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μόνο από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, που έχει την βούληση, έχει και την οικονομική ευχέρεια, να στηρίξει αυτό το τεράστιο έργο.

Στα εγκαίνια του προπονητικού, αυτός που έριξε μια «μικρή βόμβα», ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος ανέφερε ότι «όπως έγιναν αθόρυβα όλες οι κινήσεις για το προπονητικό, έτσι θα προχωρήσει ο Ιβάν Σαββίδης και για την κατασκευή του νέου γηπέδου μας».

«Βόμβα» θα πει κάποιος, αλλά όσοι παρακολουθούν από κοντά όλες τις εξελίξεις στο θέμα αυτό, θα έχουν διαπιστώσει μια «αλλαγή πλεύσης» από την Κυβέρνηση, της οποίας ο προηγούμενος υφυπουργός Αθλητισμού δεν φαινόταν να έχει την διάθεση να παραχωρηθεί το Καυτανζόγλειο στον ΠΑΟΚ, για να το χρησιμοποιεί ως έδρα για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός, ο Βρούτσης, είναι πιο διαλλακτικός και στις δηλώσεις του, κάθε φορά, σημειώνει ότι «περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει τις προτάσεις του, είμαστε ανοιχτοί στο θέμα παραχώρησης του σταδίου».

Ο πρόεδρος του Καυτανζογλείου, Γιάννης Σωσσίδης, το πήγε πιο… βαθιά: «Μακάρι να έρθει ο ΠΑΟΚ να μας κάνει πρόταση, για να δούμε εκ νέου το θέμα της παραχώρησης».

Αυτό ακριβώς ήταν ένα βασικό θέμα, εκτός φυσικά, του πιο σημαντικού, που είναι η χρηματοδότηση του έργου.

Τρίτο θέμα, τα συνοδευτικά έργα, η υπογειοποίηση της οδού Κλεάνθους, η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και η χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ, ρόλο που ανέλαβε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για το 2024.

Άρα, έχει ανοίξει ο δρόμος για τον Ιβάν Σαββίδη, που έχει στο μυαλό του ένα σύγχρονο γήπεδο, «το πιο όμορφο και λειτουργικό της Ευρώπης», όπως λένε οι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μεταφέροντας την επιθυμία του προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος είχε συγκλονίσει όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, με την δήλωση που είχε κάνει «εάν πεθάνω, θάψτε την καρδιά μου, κάτω από το γήπεδο της Τούμπας»!

Αυτό δεν το ξεχνάει κανένας ΠΑΟΚτσής και είναι όλοι πεπεισμένοι, ότι ο «σκληρός Πόντιος» θα το φτιάξει το γήπεδο, αρχής γενομένης από το έτος που ξεκίνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα παρουσιαστούν τα επίσημα σχέδια της «νέας Τούμπας» και θα δοθούν -μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ- τρία διαφορετικά σχέδια γηπέδων στον κόσμο του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ψηφίσουν οι ίδιοι οι φίλαθλοι ποιο γήπεδο θέλουν για την ομάδα τους!

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει εγκρίνει και τα τρία σχέδια, οι διαδικασίες για το Καυτανζόγλειο θα προχωρήσουν σύντομα, με δεδομένη την «αλλαγή πλεύσης» της Πολιτείας (Βρούτσης), που αναφέραμε παραπάνω και το πιο σημαντικό είναι ότι με την αγορά του λιμανιού του Βόλου, από τον Ιβάν Σαββίδης, θα έρθουν στην Ελλάδα αρκετά εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσουν παράλληλα και οι εργασίες γκρεμίσματος και κατασκευής της «νέας Τούμπας».

Έτσι, το όνειρο του ΠΑΟΚτσή οπαδού, για ένα καινούργιο γήπεδο στην Τούμπα, θα γίνει πραγματικότητα, μετά το προπονητικό κέντρο στη Θέρμη…

Πηγή: sfina.gr

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλακώθηκε στην προπόνηση και… φεύγει για ΠΑΟΚ - "Πολύ βαρύ το κλίμα - Θυμίζει… Χουάνκαρ"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags