Ο ΠΑΟΚ κοιτάει ήδη την επόμενη του ημέρα στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο κομμάτι της μακροπρόθεσμης ενίσχυσης του και κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο πήρε την απόφαση να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να ''δέσει'' συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή , ''Ραπ and Κουλ'' ο Νίκος Κουλιανός, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου σκέφτονται αρκετά ''ζεστά'' να αγοράσουν τα δικαιώματα του Σουαλιχό Μεϊτέ από την Μπενφίκα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται δανεικός στους Θεσσαλονικείς έχοντας καταγράψει 21 συμμετοχές πετυχαίνοντας ένα γκολ αυτό απέναντι στον ΠΑΣ και μοιράζοντας μία ασίστ σε 1.236 αγωνιστικά λεπτά.

Στη Μικράς Ασίας ζύγισαν τις περιπτώσεις των Νεμάνια Μαξίμοβιτς και Σουαλιχό Μεϊτέ , με τη ζυγαριά να... γέρνει προς τη μεριά του Γάλλου ο οποίος γνωρίζει την ομάδα, τον τρόπο παιχνιδιού του Ραζβάν Λουτσέσκο, κάτι που είναι σημαντικό για τον Ρουμάνο τεχνικό και αποφασίζοντας έτσι να αφήσουν τον Σέρβο μέσο που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ σκέφτεται έντονα την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του ύψους 1.87 μέσου, η οποία φτάνει τα τέσσερα εκατομμύρια, θέλοντας να κρατήσει σταθερά τα χαφ του και μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρούχας για το πέναλτι Ολυμπιακού: "Αψυχολόγητο" - Ξεκάθαρος για τις "φωνές" στο Βόλος-ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: metrosport.gr