Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας του Άρη με 2-1 και ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε το θετικό αποτέλεσμα τονίζοντας πως οι επικείμενες μεταγραφές θα ανεβάσουν επίπεδο τους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών έκανε λόγο για «επαγγελματική νίκη»,ενώ αποθέωσε τον Ροντινέι αλλά και για τους νεοαποκτηθέντες Ζέλσον και Ναβάρο, χαρακτηρίζοντας πολύ καλή τη διαιτησία στο συγκεκριμένο ματς. Παράλληλα, εξέφρασε την απορία «πώς ένας σοβαρός προπονητής όπως ο Μάντζιος δεν παραδέχθηκε το εξόφθαλμο πέναλτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο μεγάλο όνομα που "τέλειωσε" ο Κούγιας - Στην έξοδο Μπιέλ και 5 ακόμα - Φέρνει 3 στόπερ και χαφάρα!

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, τόνισε πως στον Ολυμπιακό περιμένουν σήμερα ή το αργότερο αύριο τον Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο, ενώ δεν σταματούν οι προσπάθειες για την απόκτηση και άλλων στόπερ (Γκαστόν Ερνάντες και Νέλσον Αμπέι).

«Δυναμώνει γενικά ο Ολυμπιακός. Προσαρμόζονται περισσότερο οι δύο πρώτες μεταγραφές (Ζέλσον και Ναβάρο), ήρθαν δύο ποιοτικοί χαφ (Τσικίνιο και Όρτα) και αναμένονται οι στόπερ και… βλέπουμε μέχρι το τέλος του μήνα», ήταν το σχόλιό του.

Το ηχητικό: