Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη από την Πορτογαλία για Μεϊτέ και ΠΑΟΚ - Σκέψεις που αλλάζουν τα πάντα από πλευράς Μπενφίκα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-22 22:11:00

Αποκάλυψη από την Πορτογαλία για Μεϊτέ και ΠΑΟΚ - Σκέψεις που αλλάζουν τα πάντα από πλευράς Μπενφίκα

Sportdog Team
Αποκάλυψη από την Πορτογαλία για Μεϊτέ και ΠΑΟΚ - Σκέψεις που αλλάζουν τα πάντα από πλευράς Μπενφίκα

Ο Πορτογάλος μέσος έχει κάνει με τις εμφανίσεις του τον Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα και οι Αετοί κάνουν σκέψεις σχετικά με το μέλλον του.

ΠΑΟΚ: Το θέμα του Σουαλιό Μεϊτέ και της… μονιμοποιήσης του στην Τούμπα βάζει στο τραπέζι η A Bola που σε δημοσιεύμα της αναφέρει την πρόθεση του ΠΑΟΚ να τον αγοράσει και την στάση της Μπενφίκα για τον Γάλλο χαφ.  

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της πορτογαλικής ιστοσελίδας, που επικαλείται πληροφορίες από την Ελλάδα ο Δικέφαλος θέλει να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Μεϊτέ, με την Μπενφίκα να εμφανίζεται διαλλακτική στο να μειώσει την ρήτρα των 4.000.000 ευρώ που υπάρχει στην συμφωνία δανεισμού του που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.  

«Ο Μεϊτέ είναι μια από τις τελευταίες λεπτές υποθέσεις που πρέπει να επιλύσει το διοικητικό συμβούλιο της Μπενφίκα και η πώληση του ειναι παίκτη ειναι προτεραιότητα, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ρότζερ Σμιντ», αναφέρει αρχικά στο Νούνο Ρέις, που υπογράφει το ρεπορτάζ.  

Σχετικά με την συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τον 30χρονο Γάλλο μέσο και τις προθέσεις της Μπενφίκα που φαίνεται πως το.. Συζητάει για να μειωθεί η ρήτρα του, το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το deal μεταξύ Μπενφίκα και ΠΑΟΚ περιελάμβανε επίσης μια ρήτρα που προστατεύει τους Reds: εάν οι Έλληνες πληρώσουν τα 4.000.000 ευρώ που ενεργοποιούν την αγορά και στη συνέχεια η Μπενφίκα να διατηρήσει το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη. Στο πλαίσιο αυτό, και λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για παίκτη που ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ σε μισθολογικό κόστος ετησίως για την Μπενφίκα, η διοίκηση των «αετών» φαίνεται να είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για πώληση του σε ποσο μικρότερο από τα 4.000.000 ευρώ προκειμένου να καταστεί πιο εύκολη η πώληση του στην ελληνική ομάδα». 

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιλογή Τερίμ το επόμενο "χτύπημα" του ΠΑΟ - Μετά τους Μπακασέτα, Μαξίμοβιτς... φέρνει και άσο της Φενέρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags