Γιάννης Σταυρίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής σχολιάζοντας το πέναλτι του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Άρη, αλλά και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, με το «καίριο» δίλλημα των Ελλήνων και ξένων διαιτητών. 

«Είναι αδιαμφισβήτητα ένα σοβαρό λάθος του διαιτητή, από αυτά τα οποία δεν υπάρχει αμφισβήτηση, 100% λάθος. Πάλι θα γίνω γραφικός, πάλι ο διαιτητής θα έπρεπε να πάει στο VAR να δει καλύτερα την φάση, αν είναι όντως πέναλτι.

Από εκεί και πέρα αυτούς τους δύο μήνες που δεν υπάρχουν και οι φίλαθλοι στα γήπεδα, θα ήταν καλό για την κεντρική επιτροπή διαιτησίας να εμπιστευθεί λίγο περισσότερους τους Έλληνες διαιτητές, ώστε να πάρουν τα πάνω τους και να έχουμε Έλληνες διαιτητές για τα πλέι-οφ. Γιατί και στα πλέι-οφ κάποιες ομάδες θα ζητάνε μόνο Έλληνες διαιτητές. 

Υπάρχει αυτό το δίπορτο που κάποιοι θέλουν μόνο Έλληνες και κάποιοι μόνο ξένους, θα πηγαίνει όπου κάτσει η μπίλια και όπου μας βολεύει. Και αυτό πιστεύω πως θα γίνει μεγαλύτερο πρόβλημα όσο πλησιάζουμε στα πλέι-οφ, που θα παίζουνε οι ομάδες που θέλουνε να βγούνε στην Ευρώπη. Και αυτές είναι ομάδες που έχουν πολλά συμφέροντα και πολλά χρήματα».

Παράλληλα, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως προτιμά τους Έλληνες διαιτητές«Εγώ θέλω Έλληνες, γιατί βλέπετε πως για να βρούμε ξένους στέλνουμε ένα εμάιλ σε 15 ομοσπονδίες και περιμένουμε ποιος θα μας απαντήσει πρώτος», είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις έσκασε επίσημο από ΚΕΔ: Πήρε θέση για το πέναλτι στο Άρης-Ολυμπιακός!