Facebook Pixel Super League: "Βόμβες" από παλαίμαχο διαιτητή! "Άφαντός ο Φρόιντφελντ - Υπάρχουν ερωτηματικά"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-25 02:45:00

"Βόμβες" από παλαίμαχο διαιτητή! "Άφαντός ο Φρόιντφελντ - Υπάρχουν ερωτηματικά"

Sportdog Team
"Βόμβες" από παλαίμαχο διαιτητή! "Άφαντός ο Φρόιντφελντ - Υπάρχουν ερωτηματικά"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας πρώην διαιτητής και αναφέρθηκε στα όσα γίνονται στην χώρα μας, αλλά και στον Πίτερ Φρόιντφελντ.

Ηρακλής Τσίκινης: Ο πρώην Έλληνας διαιτητής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και σχολίασε όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα στο χώρο της διαιτησίας, με αφορμή την απόφαση του Πίτερ Φρόιντφελντ να πάρει υπεύθυνο του VAR, από χώρα που δεν υπάρχει το VAR.

«Είναι σαν να έχουμε ένα πολυτελές εστιατόριο και ο ιδιοκτήτης να προσλαμβάνει ένα σεφ οποίος δεν έχει καμία εμπειρία, αυτό συμβαίνει και με τον Φρόιντφελντ, οποίος πήρε έναν υπεύθυνο VAR, οποίος δεν έχει εμπειρία από VAR.

Ο αρχιδιαιτητής είναι λογικό να θέλει το δικό τιμ όταν πηγαίνει σε μια χώρα, αλλά παίρνει ένα ρίσκο με τον υπεύθυνο του VAR. Επίσης υπάρχουν ερωτηματικά με τον Φρόιντφελντ, δεν τον βλέπουμε, είναι άφαντος. Έπρεπε να έχει καθημερινή παρουσία στην Ελλάδα, να έχει επαφή με τους διαιτητές του, με τους παράγοντες, δεν ξέρω αν αυτό θα λειτουργήσει θετικά ή όχι.

Το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει την ευθύνη όταν συμβεί κάτι. Το σύστημα VAR καθορίζει το 60-70% ενός αποτελέσματος, αν υπάρχει ένα μεγάλο λάθος, γιατί ο VARιστας θα πρέπει να διορθώσει το λάθος του διαιτητή ή να το "καλύψει"», είπε ο Ηρακλής Τσίκινης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωτοφανές! Ανακοινώνει τρεις στόπερ εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός - Έκλεισε ο Νο1 στόχος του Καρβαλιάλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags