Facebook Pixel Βίντεο - ΕΠΟΣ: Ο Σιντιμπέ ποζάρει σαν... κούκλα, Ρότα και Πήλιος τον τρολάρουν και ο Μήτογλου ’’τρελαίνεται’’!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-25 01:25:00

Βίντεο - ΕΠΟΣ: Ο Σιντιμπέ ποζάρει σαν... κούκλα, Ρότα και Πήλιος τον τρολάρουν και ο Μήτογλου ’’τρελαίνεται’’!

Sportdog Team
Βίντεο - ΕΠΟΣ: Ο Σιντιμπέ ποζάρει σαν... κούκλα, Ρότα και Πήλιος τον τρολάρουν και ο Μήτογλου ’’τρελαίνεται’’!

Φοβερές στιγμές στην προπόνηση της Ένωσης, με το κλίμα να είναι ευχάριστο.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα και ο χαβαλές δε θα μπορούσε να λείψει από την προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας. Λίγο πριν την έξοδο των παικτών από τα αποδυτήρια, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έκανε την κούκλα σε βιτρίνα καταστήματος με τον Σταύρο Πήλιο να τον τρολάρει.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το έτερο πειραχτήρι, Λάζαρος Ρότα, που έγινε… κάμεραμαν και τραβούσε με την κάμερα. Ύστερα πήρε ένα κινητό τραβώντας φωτογραφίες τους συμπαίκτες του. Κάπου εκεί μπαίνει στην εξίσωση και ο Γεράσιμος Μήτογλου, με τον αμυντικόςτης Ένωσης να ρωτάει τον Ρότα αν άλλαξε δουλειά ενώ του ζητούσε επιτακτικά μία απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον ύπνο" η ΑΕΚ για Μπακασέτα - 1 εκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ - Και εξτρέμ... με πώληση!

Δείτε το βίντεο: 

@aekfc Καλημέρα  #aekfc #aekfcseason2023_2024 #training #morningtraining #fy #fyp ♬ pop hip hop beat happy(1303579) - G-HIKARU

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags