Τόνι Γκονζάλες: Ο Ισπανός ήταν ο πρώτος παίκτης από τη χώρα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ και με αφορμή αυτό μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον συμπατριώτη του, Γιόνι Ότο, που έρχεται για να ενισχύσει τον Δικέφαλο στη θέση του δεξιού μπακ.

«Όταν ήρθα το 2006 αυτή ήταν η πρώτη μου ερώτηση, αν είχαν έρθει άλλοι Ισπανοί στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ και μου είπαν ότι ήμουν ο πρώτος. Από τότε έχει εξελιχθεί πολύ το ισπανικό ποδόσφαιρο και γι' αυτό σε κάθε πρωτάθλημα στην Ευρώπη θα βρεις έναν καλό Ισπανό. Δουλεύουν πολύ με τα τμήματα υποδομής.

Σίγουρα ο Γιόνι θα βοηθήσει γιατί είναι ένας παίκτης που έπαιζε στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει πολλές συμμετοχές και στο ισπανικό πρωτάθλημα Αυτό δεν το κάνει κάποιος τυχαίος παίκτης.

Δεν παίζει, επίσης, ο οποιοσδήποτε στην εθνική Ισπανίας. Εκεί αποκτάς άλλες εμπειρίες. Θα μας βοηθήσει στη θέση του δεξιού μπακ που θέλαμε ενίσχυση και με αυτόν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι σκληρός στο ένας εναντίον ενός, δεν μπορείς να τον περάσεις εύκολα, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στην ανάπτυξη. Είχε και δύο τραυματισμούς, αλλά είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής που είναι σε καλή ηλικία, 29 ετών.

Η περίπτωση του Σάστρε είναι διαφορετική. Δεν είχε βγει ποτέ από το νησί, ήταν μόνο στην Μαγιόρκα, ενώ ο Γιόνι έχει εμπειρία και από το εξωτερικό. Από την Πρέμιερ Λιγκ, που όλοι ξέρουμε τι ανταγωνισμός υπάρχει εκεί.

Όσο πιο πολλές θέσεις μπορεί να καλύψει ένας παίκτης και όσες περισσότερες δουλειές κάνει, τόσο πιο εύκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αποδώσει τα μέγιστα. Μπορείς να προσφέρεις και σε άλλες θέσεις και, έτσι, να βοηθήσεις την ομάδα που βρίσκεσαι.

Το μόνο που με στεναχώρησε ήταν η ήττα από τον Άρη, επειδή ερχόμασταν από καλή πορεία, αλλά νομίζω ότι επανήλθαμε άμεσα. Ο ΠΑΟΚ είναι η 3η καλύτερη επίθεση στην Ευρώπη και αυτό είναι θετικό. Νομίζω ότι δεν πρέπει να ακουμπήσουμε και να αλλάξουμε τίποτα στο επιθετικό κομμάτι. Τώρα, με τον Γιόνι, ενισχυθήκαμε και στην άμυνα, στη θέση που πονούσαμε», είπε ο Τόνι Γκοζάλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Τον Μπαρτζώκα θα τον ζήλευε κι ο... Mr. Bean - Πόσο καραγκιόζηδες είστε στην ΕΟΚ" (Vid)