Ράιαν Λέστερ: O ΠΑΟΚ ετοιμάζεται αύριο (26/1) να υποδεχτεί στην Θεσσαλονίκη τον Γιόνι Ότο Κάστρο, όπου θα αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου για τον Ιανουάριο.

Ο Ισπανός αμυντικός αποχωρεί από την Γουλβς μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας όπου κατάφερε ειδικά στα δυο πρώτα να γινει σημείο αναφοράς για την αγγλική ομάδα.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον ρεπόρτερ της Γουλβς, Ράιαν Λέστερ, όπου σε τοποθέτηση του στο Twitter για τον 29χρονο πολυσύνθετο αμυντικό κάνει λόγο για έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς στην ιστορία των «λύκων».

Ο δημοσιογράφος του BBC και δημιουργός του podcast «The Wolves Report» περιέγραψε το αγωνιστικό του προφίλ, ενώ πήρε θέση και για την αποχώρηση του και το πως έχασε την θέση του στην Γουλβς, ειδικά μετά την αποχώρηση του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

«Χωρίς αμφιβολία, ο Γιόνι ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που έχω δει ποτέ στην ιστορία της Γουλβς και ένα μεγάλο μέρος των καλών εποχών της ομάδας γενικότερα ήταν κάτω απο τις οδηγίες του Νούνο.

Εξίσου άνετος και στις δύο πλευρές με έναν ρόλο μπακ χαφ αλλά στην πραγματικότητα έκανε όλη τη δουλειά του ως αριστερό μπακ χαφ παρά το ότι ήταν δεξιοπόδαρος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λέστερ.

Σε ότι αφορά τον τρόπο αποχώρησης του από την αγγλική ομάδα, πρόσθεσε τα εξής: «Δυστυχώς, δεν ήταν ο ίδιος μετά από δύο φρικτούς τραυματισμούς και για έναν παίκτη που ήταν τόσο physical και ευκίνητος, του πήρε πολύ καιρό για να επιστρέψει.

Οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν μέχρι την αποχώρησή του δεν ήταν ευχάριστες και μάλλον επιτάχυναν την έξοδό του, αν και δεν θα ήθελα μια κακή κατάσταση (σ.σ αναφέρεται στο επεισόδιο με τον νεαρό συμπαίκτη του και τον βοηθό προπονητή) να αμαυρώσει τα πολύ καλά χρόνια που είχε στους Γουλβς», είπε ο Ράιαν Λέστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχει... τολμήσει να το κάνει σε άλλη ομάδα ο "δάσκαλος" Τερίμ - Καμία λογική στον Παναθηναϊκό!