Facebook Pixel Άρης: Έσκασε τώρα! "Πόρτα" Καρυπίδη σε πρόταση από Τουρκία για βασικό παίκτη του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-26 14:50:00

Έσκασε τώρα! "Πόρτα" Καρυπίδη σε πρόταση από Τουρκία για βασικό παίκτη του Άρη

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! "Πόρτα" Καρυπίδη σε πρόταση από Τουρκία για βασικό παίκτη του Άρη

Ομάδα από την γειτονική χώρα έκανε προσφορά αγοράς βασικού ποδοσφαιριστή των Κίτρινων, όμως ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου την απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Άρης: Την “πόρτα” του Αρη χτύπησε πρόσφατα η Άδανα Ντεμίρσπορ για τον Χουλιάν Κουέστα, αλλά η πρόταση των Τούρκων απορρίφθηκε! Το συμβόλαιο του Χουλιάν Κουέστα με τον Αρη ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να είναι σε προχωρημένες επαφές για ανανέωση.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί και  είναι απαραίτητος  αυτή τη στιγμή για την ομάδα, αφού εκτός του Χουτεσιώτη δεν υπάρχει μπακ απ, οδήγησαν τον Αρη στο να απορρίψει την πρόταση των Τούρκων. 

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν μάλιστα η πρόταση της Άδανα Ντεμίρσπορ, στην οποία ανήκει ο Μπαντού Εντιαγέ, ήταν αρκετά συμφέρουσα αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης την απέρριψε αμέσως. Η στάση αυτή δεν αποκλείεται να είναι και προάγγελος θετικών εξελίξεων σε ό,τι αφορά τις επαφές με τον Ισπανό για ανανέωση.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβγαλε τσαμπουκά στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός, απάντησαν οι... τελειωμένοι - Έφερε "δυναμίτη" ο Μπαρτζώκας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags