Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έσταξε... μέλι για ΠΑΟΚ Έλληνας παίκτης - "Λίρα 100 ο Ντεσπόντοφ - Δεν θα κάνει κοιλιά, μπορεί έτσι μέχρι το τέλος"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 21:12:00

Έσταξε... μέλι για ΠΑΟΚ Έλληνας παίκτης - "Λίρα 100 ο Ντεσπόντοφ - Δεν θα κάνει κοιλιά, μπορεί έτσι μέχρι το τέλος"

Sportdog Team
Έσταξε... μέλι για ΠΑΟΚ Έλληνας παίκτης - "Λίρα 100 ο Ντεσπόντοφ - Δεν θα κάνει κοιλιά, μπορεί έτσι μέχρι το τέλος"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή, ενώ έδειξε την πίστη του για το πρωτάθλημα.

Θανάσης Παπάζογλου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής σχολιάζοντας το καλό «φεγγάρι» που διανύει ο ΠΑΟΚ, τον... «σεληνιασμένο» Κίριλ Ντεσπόντοφ αλλά και το αν όλα τα παραπάνω μπορούν να συντελέσουν στο να σηκώσει το πρωτάθλημα ο Δικέφαλος του Βορρά, στο τέλος της σεζόν.

Αρχικά, για τον Ντεσπόντοφ δήλωσε πως: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει βγει «λίρα 100». Δεν έκανε τον μεγάλο ντόρο όταν ήρθε, κρατήσαμε μικρά καλάθια αλλά φαίνεται πως αυτή τη στιγμή έχει πολύ καταλυτικό χαρακτήρα στην ομάδα. Πετυχαίνει γκολ., στην ουσία μετουσιώνει όλη την επιθετική προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Είναι η αιχμή του δόρατος, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το δείχνει και σε παιχνίδια όπως αυτά με τον Παναθηναϊκό, με την άνεση που έχει με την μπάλα. Φαίνεται ότι είναι σε πολύ καλό φεγγάρι.

Με δεδομένο αυτό που βλέπουμε τώρα, έχουμε απαιτήσεις από αυτόν. Από εκεί και πέρα ο ίδιος έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη, οπότε είναι λογικό να περιμένουμε πολλά!»

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: «Για μένα ναι, μπορεί, φέτος είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα στη Ελλάδα. Έχει σταθερότητα, ο προπονητής έχει περάσει τη φιλοσοφία και το πλάνο του μέσα στο γήπεδο. Για να μην πω πως είναι φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα, έχει θέσει γερές βάσεις. Αλλά όλα θα παιχτούν στα πλέι οφ».

Για το αν πιστεύει πως ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να κάνει «κοιλιά» στην συνέχεια του πρωταθλήματος:  «Θεωρώ πως μπορεί να πάει μέχρι το τέλος, έχει ένα πλάνο και έναν προπονητή που ξέρει το σωματείο. Ξέρει που να φρενάρει και να κάνει ροτέισιον. Έχει πολλούς στόχους ανοιχτούς, αλλά τα δύσκολα είναι για τους καλούς και ο ΠΑΟΚ είναι καλός φέτος.

 Δεν θα κάνει κοιλία, μπορεί βέβαια να χάσει βαθμούς. Δεν θα κάνει όμως κοιλιά για να πέσει πολύ από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ύστερα όλα θα παιχτούν στα πλέι οφ»

Τέλος, για τον Στέφανο Τζίμα: «Είναι καλός παίκτης και το γεγονός ότι παίρνει ευκαιρίες σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ο προπονητής έχει πολλές απαιτήσεις, μόνο καλό θα του κάνει. Πιστεύω στον παίκτη, να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα πάρει και να δουλέψει σκληρά», είπε ο Θανάσης Παπάζογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιά" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - H ημερομηνία για την προσφυγή Ολυμπιακού στο CAS - Τι ζητάει ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags