ΠΑΟΚ: Παίκτης του ΠΑΟΚ με κάθε επισημότητα ειναι από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/01) ο Γιόνι Ότο που αναμένεται από αύριο να μπει στις προπονήσεις της ομάδας και τα σερβικά ΜΜΕ αναφέρονται στις λεπτομέρειες του deal του Δικεφάλου με τον 29χρονο αμυντικό.

Το πως εμπλέκεται η Σερβία στην μεταγραφή του Γιόνι Ότο στον ΠΑΟΚ, έχει να κάνει με το ότι στην όλη – δυσκολη – υπόθεση της έλευσης του πρώην αμυντικού της Γουλβς στην Τούμπα, την χειρίστηκε ο γνωστός Σέρβος ατζέντης, Ζόραν Στογιαντίνοβιτς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα maxbetsport.rs.

Στο δημοσίευμα της η σερβική ιστοσελίδα έχει και φωτογραφίες την στιγμή των υπογραφών του Γιόνι Ότο μαζί με τον Στογιαντίνοβιτς, που έδωσε το παρών στα γραφεία της Τούμπας το πρωί της Δευτέρας (29/01).

Εντός του ρεπορτάζ των Σέρβων αναφέρεται και για το ενδιαφέρον που έδειξε ο Ερυθρός Αστέρας, ενώ υπάρχουν και οι οικονομικές λεπτομέρειες του ΠΑΟΚ με τον 29χρονο ακραίο μπακ.

«Ως ελεύθερος υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ο Γιόνι Ότο για 2,5 χρόνια και θα αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη έναντι 850.000 ευρώ τον χρόνο. Στην μεταγραφή μεσολάβησε ο γνωστός Σέρβος μάνατζερ Ζόραν Στογιαντίνοβιτς. Η MaxBet Sport πήρε τις φωτογραφίες μετά την «τελετή» υπογραφής του συμβολαίου.

Παρεμπιπτόντως κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη, ο Ερυθρός Αστέρας ακολούθησε τον Ισπανό ως πιθανή ενίσχυση στο αριστερό μπακ, ωστόσο, ο νεαρός Βίκτορ Ραντόγεβιτς θα πάρει μια ευκαιρία την άνοιξη στην ομάδα του Βελιγραδίου», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας maxbetsport.rs.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιά" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - H ημερομηνία για την προσφυγή Ολυμπιακού στο CAS - Τι ζητάει ο ΠΑΟ!