Μιγκέλ Τορεσίγια: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Έβερτον της Βίνια ντελ Μαρ από τη Χιλή και μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Γιόνι Όττο , τον οποίο γνωρίζει από την κοινή παρουσία τους στη Θέλτα.

«Είναι η 2η εμπειρία μου εκτός Ισπανίας, την πρώτη φορά ήμουν αθλητικός διευθυντής στην Μπέβερεν. Επί ημερών μου ο Όττο προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, τον ξέρω από 16 ετών. Έχει ένα πολύ δυνατό και σκληρό χαρακτήρα γιατί είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Έπρεπε να ανταποκριθεί σε δύσκολες προπονητικές αποφάσεις, έπρεπε να προσαρμοστεί.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που προσπαθούσε πάντα να δίνει τον καλύτερο εαυτό του, είχε και τραυματισμούς που τον βοήθησαν να γίνει πιο σκληρός. Είναι ένα πολύ καλό βήμα η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα, είναι πολύ καλός αμυντικός στο ένας εναντίον ενός. Από τη στιγμή που έπαιξε στην Ισπανία και στην Αγγλία σε υψηλό επίπεδο, μπορεί να το κάνει και στην Ελλάδα, δεν το συζητώ αυτό. Μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα».

Για τις διαφορές του με τον Σάστρε: «Τον ξέρω τον Σάστρε. Για μένα ο ΠΑΟΚ έχει δύο εξαιρετικά δεξιά μπακ, βέβαια θα ταίριαζε να παίζει ο Ότο αριστερά και ο Σάστρε. Ο Γιόνι είναι καλύτερος στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ ο Σάστρε στα επιθετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω γνωρίσει τον Οττο, του εύχομαι τα καλύτερα και στο τέλος ελπίζω να είναι όλοι χαρούμενοι που παίζει ο Οττο στον ΠΑΟΚ», είπε ο Μιγκέλ Τορεσίγια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μπαρτζώκα για Τζέιμς - 2.6 εκατ. μόνο για Βεζένκοφ οι Αγγελόπουλοι - Ελεύθερος ο MVP του Ζοτς!